Mens flere film og TV-anime har skubbet deres frigivelse tilbage så sent som næste år på grund af nedlukning på grund af coronavirus, har andre studier fortsat med deres planer. Blue Lynx annoncerede, at Studio Hibari vil frigive filmatiseringen af ​​Kanna Kiis boys love manga L’étranger de la Plage (Strangers on the Beach) i de japanske biografer den 11. september 2020. Dette vil være Studio Hibaris tredje spillefilm efter 40 års aktivitet.

Beskrivelse

L’étranger de la Plage fortæller historien om Shun Hashimoto (Taishi Murata), en vaklende wannabe-forfatter og en forældreløs gymnasie elev, Mio Chibana (Yoshitsugu Matsuoka) på øen Okinawa. Efter at de var blevet tætte flytter Mio til et børnehjem på fastlandet og lover at vende tilbage en dag.
Efter tre år fortsætter historien med, at Shun er blevet en succes efter hans debutroman, og Mio vendte tilbage til Okinawa for at erklære sin kærlighed.

Om den oprindelige serie

L’étranger de la Plage blev udgivet i ON BLUEs halvårlige magasin fra 2013 til 2014 og var oprindeligt en one-shot-historie, der siden har lanceret opfølger-serien, L’étranger du Zéphyr.
Man kan næsten se de går efter det eksotiske med en titel på fransk og en tropisk strand setting modsat de fleste ting der foregår i storbyer inspireret af Tokyo.

Kilde

Kategoriseret i: