Den officielle hjemmeside for P.A. Works originale TV anime Appare-Ranman! har meddelt at anime serien vil genstarte sin udsendelse fra første afsnigt den 3. juli på AT-X, Tokyo MX, KBS Kyoto, Sun TV og BS11. Den vil også gøre det samme på TV Aichi, der begynder den 7. juli, og på Kitanihon Broadcasting den 10. juli. Den fjerde episode får premiere den 24. juli, efter at den er forsinket fra sin oprindelige 1. maj-dato.

P. A. Værker forsinkede udsendelse af anime fra den fjerde episode på grund af virkningen af spredningen af den nye coronavirus sygdom (COVID-19). Anime havde premiere den 10. april. Wakanim streamer anime serien engelske undertekster, og måske de også får Funomations engelske dub på sigt.

Beskrivelse

Historien foregår i slutningen af 1800-tallet på tærsklen til det næste århundrede. Efter et vist uheld finder den strålende, men socialt uduelige ingeniør Sorano Appare og den skarpe men feje samurai Isshiki Kosame sig drivende på en båd fra Japan til Amerika. Da de er løbet tør for penge beslutter de to sig for at konkurrere i Trans-America Wild Race for at vinde præmien og vende tilbage til Japan. De to kæmper mod skøre rivaler, forbrydere og selve det store vildnis, når de kører gennem det vilde vest fra startlinjen i Los Angeles til målstregen i New York – i den dampdrevne bil, de byggede.

Kilder

Kategoriseret i: