DUO RING, et firma, der driver “Shitsuji Megane eyemirror” (Butler Glasses eyemirror)s officielle online butik, vil begynde at acceptere forudbestillinger til to nye briller inspireret af hovedpersonerne fra Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba TV-anime serien, hovedperson Tanjiro Kamado og hans søster Nezuko til en pris af 15.400 yen (950kr) den 12. juni.

Tanjiro Kamado model

Tanjiro-modellen haren brun metalramme inspireret af farven på hans hår og er udsmykket med et øreringemotiv.

Nezuko Kamado model

Nezuko modellen har en rolig lyserød-sølvfarve og er designet med et bambusrørmotiv i midten.

Begge sæt inkluderer også en fuldfarvet rengøringsklud og en original æske, og de, der forudbestiller dem et tin badge af hver karakter som en bonus. Forudbestillingerne vil blive accepteret indtil den 29. juni, og deres planlagte udgivelsesdato er slutningen af ​​november 2020.

Den anden linje (Zenitsu Agatsuma og Inosuke Hashibira) og den tredje (Giyu Tomioka og Shinobu Kocho) er også planlagt.

DUO RING er kendt for deres briller inspireret af karaktererne fra populære anime-serier som Puella Magi Madoka Magica the Movie: Rebellion, Girls Und Panzer, Macross Frontier, BORUTO, Fate/stay night [Heaven’s Feel] og Sword Art Online Alternative Gun Gale Online.

Kilde

Tagged i:

,