Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Hakushon Daimaō 2020 begynder igen den 20 juni efter COVID-19 forsinkelse

Flaskeånden Bob får ny anime

Folkene bag Hakushon Daimaō 2020, Tatsunoko Produktions nye TV anime serie, der er baseret på Hakushon Daimaō anime serien fra 1969 fortæller at anime serien vil genoptage nye afsnit med sit ottende afsnit den 20. juni efter at have holdt pause grundet effekten af COVID-19 corona-virus sygdommen på det japanske samfund.

Anime serien havde premiere på Yomiuri TV den 11. april.

Den første anime adaption blev instrueret af Hiroshi Sasagawa og blev første gang vist i Japan fra 1969 til 1970. Den gamle serie blev vist i Tyskland i 1992, måske andre ældre fans kan huske den fra RTL.

Den ny instrueres af Atsushi Nigorikawa (Love Tyrant, Between the Sky and Sea, A Destructive God Sits Next to Me) hos Studios Tatsunoko Production og Nippon Animation. Hiroko Kanasugi (Diabolik Lovers More, Blood, RobiHachi) står for manuskriptet mens Shin Takemoto (Genbanojō) og Masatsune Noguchi vil tilpasse Suzuka Yoshidas originale karakterdesign til animationen. Musikken er komponeret af Takamitsu Shimazaki, Hiroshi Sasaki og Teppei Shimizu (Smile Company).

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X