Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Hakushon Daimaō 2020 begynder igen den 20 juni efter COVID-19 forsinkelse

Flaskeånden Bob får ny anime

Folkene bag Hakushon Daimaō 2020, Tatsunoko Produktions nye TV anime serie, der er baseret på Hakushon Daimaō anime serien fra 1969 fortæller at anime serien vil genoptage nye afsnit med sit ottende afsnit den 20. juni efter at have holdt pause grundet effekten af COVID-19 corona-virus sygdommen på det japanske samfund.

Anime serien havde premiere på Yomiuri TV den 11. april.

Den første anime adaption blev instrueret af Hiroshi Sasagawa og blev første gang vist i Japan fra 1969 til 1970. Den gamle serie blev vist i Tyskland i 1992, måske andre ældre fans kan huske den fra RTL.

Den ny instrueres af Atsushi Nigorikawa (Love Tyrant, Between the Sky and Sea, A Destructive God Sits Next to Me) hos Studios Tatsunoko Production og Nippon Animation. Hiroko Kanasugi (Diabolik Lovers More, Blood, RobiHachi) står for manuskriptet mens Shin Takemoto (Genbanojō) og Masatsune Noguchi vil tilpasse Suzuka Yoshidas originale karakterdesign til animationen. Musikken er komponeret af Takamitsu Shimazaki, Hiroshi Sasaki og Teppei Shimizu (Smile Company).

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til næste forår kommer der en opsamlingsfilm af den populære serie fra efteråret 2022.

Anime

Til januar kommer der en ny anime fra instruktøren og studiet bag Banana Fish kaldet Bucchigiri?!

Anime

Her er den primære trailer for en af de mere usædvanlige isekai serier – og det siger en del! Vi taler selvfølgelig om "Reborn...

Anime

Her er lidt info om den kommende serie Level 1 Demon Lord and One Room Hero om dæmonherren der flytter ind hos den afdankede...