Ascendance of a Bookworm får 3. sæson

Den officielle hjemmeside for Ascendance of a Bookworm anime serien har offentliggjort at den får en tredje sæson. Der er ikke kommet yderligere detaljer indtil videre.

Den kommende Date A Bullet biograf anime bliver todelt

Den officielle hjemmeside for biograf anime adaptionen af Yuichiro Higashides Date A Live Fragment: Date A Bullet spinoff romaner har udgivet en trailer, et nøgle billede, temasange og premiere datoer for det to-delte projekt i fredags.

Den første biograf-nime i projektet, Date A Bullet: Dead or Bullet, får premiere i udvalgte biografer i Japan den 14. august. Den anden biograf anime, Date A Bullet: Nightmare or Queen, åbner for begivenhedsvisninger den 13. november.

Den kommende Date A Bullet biograf anime bliver todelt

My Hero Academia TV anime komponist Yuki Hayashi antyder sæson 5

Yuki Hayashi, komponisten til My Hero Academia TV anime serien, udsendte et par billeder på hans Instagram-konto, der vise, at musikoptagelsen til den kommende My Hero Academia sæson 5 allerede er begyndt.

Precure Miracle Leap filmen får premiere den 31 oktober efter COVID-19 forsinkelse

Den officielle hjemmeside for Eiga Precure Miracle Leap: Minna to Fushigi na 1-nichi (Everyone and the Mysterious One Day) anime-film annoncerede i fredags at filmen får premiere den 31. oktober. Webstedet bekræftede også, at Healin ‘Good Precure anime serien vil få en film, der får premiere i 2021.

Eiga Precure Miracle Leap: Minna til Fushigi na 1-nichi var oprindeligt planlagt til at have premiere den 20. marts, men blev udskudt til den 16. maj for at hjælpe med at begrænse spredningen af COVID-19. Det blev forsinket igen i april men nu kom der så endelig en ny dato.

Precure Miracle Leap filmen får premiere den 31 oktober efter COVID-19 forsinkelse

Kategoriseret i: