Manga

Haikyu!! mangaen ender den 20 juli

Haruichi Furudates populære volleyball manga Haikyuu!, der begyndte i 2011, afsluttes i det kombinerede nummer 33-34 af Shueishas Weekly Shonen Jump, der udkommer den 20 juli 2020.

Forlystelsespark

Den allerførste Doraemon forlystelse åbner

Doraemon er en af de mest ikoniske japanske karakterer, og det er imponerende at det først er nu der åbner en forlystelse baseret på franchisen. Den er lavet under supervision af folkene bag den kommende Stand by Me Doraemon 2 film, der pt. er udskudt på ubestemt tid grundet COVID-19. Der er tale om en kombineret virtual reality og rutsjebane oplevelse (XR, extended reality), hvor folk rejser gennem tiden i en forløber for hvad der sker i filmen.

Spil

Fairy Tail rollespil trailer

Spillet udkommer den 30. juli 2020 for Nintendo Switch, Playstation 4 og PC (via Steam).

TV

The Way of the Househusband mangaen laves til live action serie

The Way of the Househusband bliver lavet til en live-action TV serie, der udsendes på NTV til oktober. Serien har Hiroshi Tamaki i hovedrollen og har Tōichirō Rutō som instruktør. Serien udsendes på søndage kl. 22.30 Japan Time.

Tilbage i januar fejrede manga-serien at der var 1,2 millioner eksemplarer i tryk ved at frigive en live-action reklame video med Kenjiro Tsuda som hovedpersonen.

Beskrivelse

Han var det hårdeste medlem af yakuzaen, en mand, der efterlod utallige undergrunds legender som hans eftermæle. De kaldte ham “den udødelige drage.” Men en dag vendte han det hele ryggen for at tage en anden vej – den hjemmegående husbonds vej! Tæppet går for denne hyggelige yakuza-komedie!