Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba filmen er den 10ende bedst tjenende film i Japan

Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – The Movie: Mugen Train anime-film har solgt over 11 millioner billetter og tjent over 15,7 milliarder yen (954 millioner kr) målt søndag, den 17. dag af det japanske billetsalg. Filmen er nu rangeret som nr. 10 blandt alle film, der nogensinde har haft premiere i Japan (inklusive udenlandske film), og rykker James Camerons Avatar til nr. 11 med sine 15,6 milliarder yen (948 millioner kr) brutto.

Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – The Movie: Mugen Train er nu den femte anime-film i top 10, efter Chihiro og Heksene (plads 1), your name. (plads 4), Det Levende Slot (plads 6) og Prinsesse Mononoke (plads 7). Filmen rangerer lige over Ponyo og Weathering With You på henholdsvis plads 12 og 13.

Filmen havde premiere i Japan den 16. oktober. Anime filmen begyndte at blive vist i alle 38 IMAX biografer i Japan samme dag. Filmen er den første japanske film, der får premiere i år som vises i IMAX biografer. Biografgæsterne modtog en “Rengoku bind 0” manga bog, som var begrænset til 4,5 millioner eksemplarer. Den originale mangaskaber Koyoharu Gotouge tegnede mangaen, som viser Rengokus første mission.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba toppede det globale billetsalg sidste weekend

Kilder

Eiyū-Ō, Bu o Kiwameru Tame Tensei-Su fantasy isekai laves til mini anime

Moto Kuromuras Eiyū-Ō, Bu o Kiwameru Tame Tensei-Su ~Soshite, Sekai Saikyō no Minarai Kishi♀~ (The Hero King, Reincarnated to Master Martial Arts – Also Becoming the World’s Strongest Female Knight-in-Training) manga inspirerer en mini-anime med to episoder, der udkommer her i november.

Mangaen er baseret på Hayakens roman-serie med samme navn. Den “transseksuelle fantasi” (reelt klassisk genderswap, ikke fokuseret på de temaer transseksuelle møder i virkeligheden) handler om Inglis, en ældre mand kendt som “Hero King”. Lige før han dør, ønsker han “at leve frit i det næste liv og mestre kampsport” – og bliver således reinkarneret som Chris, datter af en legendarisk ridderfamilie i en verden i en fjern fremtid.

Den første episode af mini-animeen udkommer den 7. november, og den anden episode udkommer den 14. november. Den officielle Twitter-konto for Comic Fire-webstedet (mangaens hjem) havde premiere på en ikke-animeret salgsfremmende video lørdag (se herunder). Både den kommende mini-anime og reklamevideoen indeholder Akari Kitō som Inglis og Ai Kakuma som den nære barndomsven Rafinia (også kendt som “Rani”).

Kilde

Redo of Healer TV anime promo 1 og info

Den officielle webside for TV anime adaptionen af Rui Tsukiyos Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi: Sokushi Mahō til Skill Copy no Chōetsu Heal (Redo of Healer) light novel serie begyndte at streame showets første salgsfremmende video fredag.

Webstedet afslørede også et nyt billede , to nye rollebesætningsmedlemmer, showets åbning og afslutnings temasangkunstnere og showets januarpremiere på AT-X og Tokyo MX.

Redo of Healer TV anime promo 1 og info

Kilder

Seitokai Yakuindomo film 2 får crowdfunding projekt

Crowdfunding-selskabet “Anime Fund” lancerer en crowdfunding-kampagne for Gekijōban Seitokai Yakuindomo 2, den anden film baseret på Tozen Ujiies Seitokai Yakuindomo manga, i november.

Kampagnen lanceres den 4. november og slutter den 30. november og sigter mod at sikre 1.919 backers og 10 millioner yen (608 tusinde kr). Crowdfunding er begrænset til personer, der bor i Japan. Bagmænd kan få deres navne i rulleteksterne eller modtage et nøglebillede af en animations frame. Andre belønninger inkluderer en T-shirt, fløjte, studiekort, klistermærker, storyboard-samling og anden merchandise.

Kilde

Sony tæt på at købe Crunchyroll for 6 milliarder kr

Nikkei Asia rapporterede fredag, at Sony har indledt endelige forhandlinger om at købe Crunchyroll. Webstedet rapporterede, at Sony “kunne ende med at bruge mere end 100 milliarder yen (6 milliarder kr).” Sony havde efter sigende tidligere fået eneret til at forhandle om Crunchyroll.

Kilder

Kategoriseret i: