Lidt flere light novels laves til anime nyheder.

Banished From The Heroes’ Party TV anime trailer og info

“Kadokawa Light Novel Expo 2020” afslørede en salgsfremmende video og juli premiere for TV anime serien baseret på Zappon og Yasumos Banished From The Heroes’ Party (Shin no Nakama janai til Yūsha no Party o Oidasareta node, Henkyō de Slow Life Suru Koto ni Shimashita) light novel serie.

Trailer

Beskrivelse

Red var engang medlem af Hero’s party, en magtfuld gruppe, der var bestemt til at redde verden fra de onde kræfter fra Taraxon, Raging Demon Lord. Det vil sige indtil en af hans kammerater sparkede ham ud. I håb om at leve det lette liv på de åbne vidder er Reds nye mål at åbne et apoteket. At holde på hemmeligheden om sit tidligere liv er måske ikke så simpelt som han tror. Især da den smukke Rit, en eventyrer fra hans fortid, dukker op og beder om at flytte ind hos ham!

Yen Press udgiver romanerne på engelsk og beskriver historien således

Illustration

Banished From The Heroes' Party anime info

Kilde

Combatants Will Be Dispatched! TV anime trailer og info

“Kadokawa Light Novel Expo 2020” afslørede en reklame video, flere roller, 4. april premiere, og temasangkunstnere til TV anime serien baseret på Natsume Akatsukis Combatants Will Be Dispatched! (Sentōin, Hakenshimasu!) light novel serie. Forfatteren er kendt for Konosuba.

Trailer

Beskrivelse

Det er hårdt at være i frontlinjen for en ond organisation, og ingen ved dette bedre end nr. 6, en kæmper for Kisaragi Secret Society. Sendt til en fjern, fremmed verden på en rekognoseringsmission, sammen med en ny androidpartner, men hvordan skal han planlægge en interstellar invasion – af en fantasy verden?!

Illustration

Combatants Will Be Dispatched! anime trailer

Kilde

In the Land of Leadale TV anime info

“Kadokawa Light Novel Expo” annoncerede hovedpersonalet til TV anime serien baseret på Ceez og Tenmasos In the Land of Leadale (Leadale no Daichi nite) light novel serie.

Takeyuki Yanase (Himegoto, If It’s for My Daughter, I’d Even Defeat a Demon Lord, By the Grace of the Gods) instuerer anime serien hos MAHO FILM, og Kazuyuki Fudeyasu (How NOT to Summon a Demon Lord, Dropkick on My Devil!, Is the order a rabbit?) suoerviserer og skriver seriens manuskripter. Toshihide Masudate, Eri Kojima og Kaho Deguchi designer personerne.

Illustration

In the Land of Leadale TV anime info

Beskrivelse

Den sidste ting hun kan huske, er hendes respirator, der begynder at fejle. Hendes krop havde lidt frygteligt efter en skæbnesvanger ulykke, og den eneste frihed tilbage i hendes liv kom fra VR-verdenen i Leadale. Hvordan endte hun et sted, der ligner hendes spil bortset fra at der tilsyneladende er gået 200 år?

Yen Press udgiver romanerne på engelsk og beskriver historien således

Kilde

Osananajimi ga Zettai ni Makenai Love Come TV anime trailer og info

“Kadokawa Light Novel Expo 2020” søndag afslørede en reklame video, endnu et rollebesætningsmedlem og et nøgle billede for den kommende TV anime baseret på Shūichi Nimarus Osananajimi ga Zettai ni Makenai Love Come (A Romantic Comedy Where the Childhood Friend Absolutely Will Not Lose) light novel serie.

Trailer

Illustration

Osananajimi ga Zettai ni Makenai Love Come TV anime trailer og info

Kilde

The Saint’s Magic Power is Omnipotent TV anime trailer og info

“Kadokawa Light Novel Expo 2020” afslørede flere rollebesætningsmedlemmer og en reklame video for TV anime serien baseret på Yuka Tachibana og Yasuyuki Syuris The Saint’s Magic Power is Omnipotent (Seijo no Maryoku wa Bannō Desu) light novel serie.

Nedenstående video fremfører Aira Yukis åbningstema “Blessing”.

Trailer

Beskrivelse

Sei, en 20-årig kontorarbejder, føres væk til en helt ny verden. Desværre for Sei bragte ritualet, der hidkaldte hende – der skullet frembringe en “helgen”, der ville forvise den mørke magi, to mennesker i stedet for en. Og alle foretrækker den anden pige fremfor Sei?! Men dette er bare fint for Sei, der forlader det kongelige palads for at starte en butik, der fremstiller potions og kosmetik med sin nyfundne magi. Forretningen blomstrer, og det er måske ikke så dårligt et liv… så længe hendes formodede helgen-hed ikke vender tilbage og giver hende problemer.

Seven Seas udgiver romanerne på engelsk og beskriver historien således

Illustration

The Saint's Magic Power is Omnipotent TV anime trailer og info

Kilde

Kategoriseret i: