Farewell, My Dear Cramer trailer

Den officielle Twitter-konto for anime-projektet baseret på Naoshi Arakawas Farvel, My Dear Cramer (Sayonara Watashi no Cramer) manga begyndte at streame TV-anime seriens reklamevideo. Videoen viser Aika Kobayashis indledende temasang “Ambitious Goal”.

Trailer

Serien havde premiere i søndags, den 4 april og kan ses på Crunchyroll.

Kilde

JoJo’s Bizarre Adventure Part 6: Stone Ocean mangaen laves til anime

Livestream-begivenheden JoJo’s Bizarre Adventure the Animation Special Event ~JOESTAR Inherited Soul~ afslørede søndag, at Hirohiko Arakis JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean manga får en anime adaption. Ai Fairouz har hovedrollen som Jolyne.

Trailer

Fairouz kommenterede den nye anime

Jeg kan ikke leve uden JoJo’s Bizarre Adventure serie, og det er også det, der inspirerede mig til at tage stemmelægning som et erhverv. Så da jeg hørte, at jeg skulle være i stand til at deltage i serien, var jeg vild med ord og overrasket over, at “Even a Stand would be blown to the moon” (Selv en stand ville blive sprængt til månen). Jeg græd så meget, da det bogstaveligt talt var det øjeblik, hvor min drøm blev til virkelighed, som jeg har jaget over i 12 år.

Jeg elsker og beundrer Jolyne som en karakter, og hendes smukke, stærke natur gav mig styrke især i mine studietider, så jeg er taknemmelig for muligheden for at give udtryk til Jolyne.

Illustration

JoJo's Bizarre Adventure Part 6: Stone Ocean mangaen laves til anime

Kilder

Love After World Domination romantisk komedie manga laves til anime

Dette års maj-udgave af Monthly Shounen Magazine annoncerede en TV-anime-adaption af Noda Hiroshi og Takahiro Wakamatsus Koi wa Sekai Seifuku no Ato de (Love After World Domination) manga tirsdag. Kodansha åbnede også et officielt websted, der afslørede en teaser illustration (herunder).

Illustration

Love After World Domination romantisk komedie manga laves til anime

Beskrivelse

I offentlighedens øjne er Fudou Aikawa og Desumi Magahara svorne fjender, der ikke har noget til fælles.
Fudou, også kendt som “Red Gelato”, er lederen af ​​helte-gruppen “Gelato 5”, hvis mission er at skabe verdensfred.
På den anden side er Desumi minion lederen af “Gecko”, en skurkagtig organisation der søger verdensherredømme.

På trods af disse forskelle er deres forhold imidlertid ikke helt, hvad det ser ud til. Når de ikke lader til at være ved at slå hinanden ihjel, fortsætter Desumi og Fudou med at forfølge en forbudt kærlighed. At gå på dates, bage slik til hinanden og mødes så ofte som muligt på trods af deres hektiske tidsplaner, baner de to uerfarne lovebirds vejen for deres eget unikke forhold.

Selvom deres offentlige liv adskiller deres verdener fra hinanden, stopper Fudou og Desumi for intet for at få deres tilsyneladende umulige romantik til at virke.

Kilder

RE-MAIN vand-polo anime trailer

Mappa har udgivet en trailer for deres kommende originale anime om vand-polo, RE-MAIN

Trailer

Roller

  • Yuto Uemura som Minato Kiyomizu, en stoppet vandpolo-spiller i mellemskolen
  • Kotaro Nishiyama som Eitaro Oka, Minatos yngre mellemskoleven, der nu går på samme gymnasie som Minato
  • Subaru Kimura som Jo Jojima, kaptajn for vandpoloholdet på Minatos skole
  • Lynn som Chinu Kawakubo, en pige der kender Minatos fortid
  • Soma Saito som Shūgo Amihama
  • Makoto Furukawa som Takekazu Ejiri
  • Tasuku Hatanaka som Yutaka Babayaro Inomata
  • Daisuke Hirose som Yoshiharu Ushimado

Illustration

RE-MAIN er en kommende vand polo TV anime serie fra Mappa

Beskrivelse

Minato er en dreng, der stoppede med at spille vandpolo i vinteren i sit tredje år i mellemskolen på grund af en bestemt hændelse. Da han startede på gymnasiet, startede han igen med et nyt hold, men det nye står over for mange problemer…

Kilde

Zombie Land Saga Revenge ny trailer

Anden sæson af den skæve zombie idol komedie Zombie Land Saga, der har fået Revenge føjet til titlen (jeg er spændt på hvad de skal hævne), begynder den 8 april.

Trailer

Beskrivelse

I 2008 blev Sakura Minamoto, en gymnasieelev der drømte om at blive et idol, brutalt dræbt i en trafikulykke.

Vores historie finder sted 10 år senere, da Sakura og seks andre piger fra forskellige epoker i japans historie bringes til live som zombier af Kotaro Tatsumi.

Kotaros mål er simpelt: red Saga præfektur ved at oprette en idolgruppe, der udelukkende består af zombier: Franchouchou!

Kilde

Kategoriseret i: