Laid-Back Camp film info

Den officielle hjemmeside for anime baseret på Afros Laid-Back Camp (Yurukyan△) manga annoncerede det tilbagevendende personale og 2022 premiere af Eiga Yurukyan△ (Laid-Back Camp Movie). Instruktøren Yoshiaki Kyougoku tegnede en koncept illustration der kan ses nedenfor:

Laid-Back Camp film info

Medarbejderne, der vender tilbage fra TV-anime serierne inkluderer:

  • Instruktør Yoshiaki Kyougoku
  • Manuskript Jin Tanaka, Mutsumi Ito
  • Karakterdesign Mutsumi Sasaki
  • Produktion DeNA Contents Planning Department
  • Animationsproduktion C-Station

Shochiku distribuerer filmen.

Kilde

Liar Liar romantisk komedie light novel serie laves til anime

Kadokawa annoncerede at Haruki Kuos Liar Liar light novel serie bliver lavet til en anime. Meddelelsen tilføjede: “Det er første april, men dette er ikke en løgn.”

Stemmeskuespillerinde Akari Kitō fortæller det i den specielle reklamevideo, der annoncerer nyheden, som Sarasa Saionji, skolens (engang) regerende dronning:

Annoncerings video

Beskrivelse

Historien er et “academy x mind game x romantisk komedie” og foregår på “Academy” øen, hvor studerende kæmper for at bestemme deres placering. Hiroto Shinohara fik den højeste karakter nogensinde i denne skoles optagelseseksamen, den hårdeste i hele landet. På hans første dag på skolen tager han ned den tidligere regerende dronning, Sarasa Saionji, og bliver den hurtigste elev nogensinde til at slutte sig til skolens elite “Seven Stars”.

Undtaget, det gjorde han ikke rigtig. Det hele er en løgn. Nu for at opretholde sin øverste placering skal han bekæmpe disse skole mind games med løgne og bluff. Han gør hvad der kræves ved hjælp af den søde “snyde maid” Shirayuki Himeji (talt af Miku Itō i en tidligere reklamevideo) og endda Saionji (som faktisk selv snyder).

Kilde

Penguindrum TV anime serien får opsamlings film til 10 års jubilæet

Webstedet for ti års jubilæum for instruktør Kunihiko Ikuharas Mawaru Penguindrum anime meddelte at produktionen af Re:cycle of Penguindrum opsamlings film projektet har fået grønt lys. Filmprojektet redigerer alle 24 episoder af TV-anime sammen, men tilføjer også nye sekvenser.

Penguindrum TV anime serien får opsamlings film til 10 års jubilæet

Kilde

Shika no Ō anime film teaser og info

TOHO offentliggjorde den første teasertrailer til anime-filmen baseret på Nahoko Uehashis Shika no Ō (The Deer King) romanserie om medicinsk fantasy. Teaseren afslører filmens vigtigste rollebesætning, fulde titel Shika no Ō: Yuna to Yakusoku no Tabi (The Deer King: The Promised Journey With Yuna) og premiere den 10. september. Filmen afslørede også flere roller via en ny illustration.

Trailer

Roller

Hovedrollerne er:

  • Shinichi Tsutsumi som Van
  • Ryōma Takeuchi som Hossal
  • Anne Watanabe som Sae

Illustration

Shika no Ō anime film teaser og info

Kilde

Shaman King 2021 åbning og info

Samme dag som første afsnit af den ny Shaman King blev vist i Japan blev dens åbning lagt på YouTube. Den synges af den legendariske Megumi Hayashibara, der også lægger stemme til Anna.

Shaman King 2021 åbning uden tekst

Den officielle hjemmeside for siden har også offentliggjort at den bliver på 52 afsnit. Det er færre end del første serie, der var på 64 og stadig ikke dækkede hele historien, hvilket denne vil gøre.

Kilder

Kategoriseret i: