Live-Action Tokyo Revengers film trailer og plakat

Den officielle webside for Warner Bros. Japans live-action film baseret på Ken Wakuis Tokyo Revengers manga begyndte onsdag at streame hele traileren til filmen.

Traileren afslører og viser filmens temasang “Namae o Yobu yo” (I’ll Call Your Name) med rockbandet SUPER BEAVER. Hiro Shimono, en produktiv stemmeskuespiller og selvudøvende fan af den originale manga, er fortæller i traileren, ligesom som han gjorde for den forrige teasertrailer.

Filmen får premiere i de japanske biografer den 9 juli.

Trailer

Plakat

Live-Action Tokyo Revengers film trailer og plakat

Kilde

Ultraman Trigger TV serie får premiere den 10 juli

Tsuburaya Productions annoncerede torsdag en ny TV-serie i deres Ultraman franchise med titlen Ultraman Trigger, der får premiere den 10. juli kl. 9:00 JST på TV Tokyo. Virksomheden begyndte at streame en teasertrailer:

Trailer

Serien er en hyldest til Ultraman Tiga, der fejrer sit 25-års jubilæum i år. Den nye helt Ultraman Trigger er en kæmpe af lys, der har sovet siden hans kamp mod de mørke kræfter for 30 millioner år siden. Han slutter sig til Kengo Manaka, den nyeste rekruttering af ekspertholdet GUTS-Select og menneske, der er gennemsyret af lys, for at bekæmpe monstre og mørke kræfter for at beskytte Jorden.

Plakat

Ultraman Trigger TV serie får premiere den 10 juli

Kilde

Kategoriseret i: