Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Lidt ændringer af siden for at finde tilbage til rødderne

Travlt med eksamener for tiden

Jeg vil gerne have siden mere til at gå tilbage til dens rødder og titel: AnimeGuiden, så jeg vil fremad forsøge at anbefale en titel om ikke dagligt så mest muligt. Nogle vil henvise til reelle anmeldelser, medens andre kun bliver beskrivelser – og der vil komme nyt, ikke set på siden her før. Det vil (selvfølgelig) ikke kun være anime, men også manga og andet, der relaterer til moderne japansk kultur.

Det har så betyder at jeg vil bruge mindre tid på nyheder, derfor prøver jeg at samle den store stak nyheder endnu kortere i daglige opsamlinger. Så kan jeg måske i stedet kan få skrevet videre på nogle af de anmeldelser jeg har liggende og ovenstående.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende