Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Dagens anbefaling 17 maj 2021: Kiddy Grade anime

Kiddy Grade

Jeg vil gerne have siden mere til at gå tilbage til dens rødder og titel: AnimeGuiden, så jeg vil fremad forsøge at anbefale en titel om ikke dagligt så mest muligt. Nogle vil henvise til reelle anmeldelser, medens andre kun bliver beskrivelser – og der vil komme nyt, ikke set på siden her før. Det vil (selvfølgelig) ikke kun være anime, men også manga og andet, der relaterer til moderne japansk kultur.


Jeg lægger ud med en af mine yndlings-serier gennem tiden: Kiddy Grade. Den dag i dag ærgrer jeg mig grusomt over den kiksede titel (der intet har med seriens indhold at gøre), for den giver et helt andet billede end den action fyldte science fiction serie som det er.


Trailer

Beskrivelse

GOTT – Galactic Organization of Trade and Tariffs – er en organisation, der i fremtiden sørger for den fri handel mellem planeter. Til det formål har den også sin egen hær, så handelsembargoer og lignende kan ophæves. I toppen af denne struktur er de for offentligheden hemmeligholdte ES-members, personer der har ufattelige kræfter.

To af disse er Eclair og Lumiere, to unge piger. Eclair er den ældste, men hun opføre sig ofte uelegant og barnligt mens Lumiere, den yngste, ligner et barn, men opfører sig modent og voksent, og hun har valgsproget ”Piger skal være elegante” (Onna no ko wa ereganto ni)

De bliver sat sammen med Armbrust, en kontakt til underverdenen som altid har planer kørende nag ryggen. Eclair er irriteret på ham fra starten og vil ikke have noget med ham at gøre, mens Lumiere komme udmærket ud af det med ham. Begge mistror ham dog, og med god grund, han kender deres baggrund, noget de ikke selv gør mere, og han kender og deltager I GOTTs leders skjulte planer for dem.

Screenshots


En meget gammel anmeldelse af serien her på siden.

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Her er den anden trailer for fjerde sæson af den populære serie, der begynder til vinter 2023.

Cosplay og mode

Lum og Ataru i deres 2022 udgave reklamerer for sko.

Anime

De første 10 afsnit af anden sæson af Record of Ragnarok anime adaptionen kommer på Netflix den 26 januar.

Anime

Handymanden drager ud på sin færd til januar 2023.