Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Dagens anbefaling 25 maj 2021: Holmes of Kyoto

Holmes of Kyoto

Nogle gange er det rart med en let krimi med to hovedpersoner, der samtidig danser om hinanden og ikke kan finde ud af at blive et par (som de jo per fan logik bør blive). Holmes of Kyoto er en af disse serier, der udover sin fine gengivelse af dejlige kvarterer i Kyoto, der er genkendelige hvis man har tilbragt lidt tid i byen (som jeg har), ikke skiller sig ud fra andre serier med normale unge piger der møder smukke fyre, der ofte er lidt røvhuls-agtige.

For følelser har den kvindelige hovedperson, hendes usikkerhed fylder meget men de formår at give hende en smule karakter hen mod slutningen så hun ikke er ren generisk normal pige uden kendetegn. Der ændrer dog ikke på at serien samlet ikke er særlig unik.

For Holmes of Kyoto er i sidste ende en ret generisk otome serie der opfylder alle kriterierne om en normal pige, der pludselig finder en særlig evne og derfor omgives af bishounen (smukke unge mænd), men det er også ok, den foregiver ikke at være mere end let underholdning og det lever den op til.

Afsnit 1

Beskrivelse

“Let antik mysterie” serien handler om en “ondskabsfuld” smuk Kyoto dreng og en high school pige. Historien foregår i en antikvitetsbutik i Kyotos Teramachi Sanjō shoppingområde. High school pigen Aoi Mashiro løber uventet ind i Kiyotaka Yagashira, søn af butikkens ejer, og ender med at arbejde deltid i butikken. Kiyotaka kaldes “Holmes fra Teramachi Sanjō”, og han og Aoi løser underlige sager bragt til dem af forskellige kunder.

Galleri

Se serien

Serien kan ses lovligt på Crunchyroll

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Ash' stemmelægger synger Pokémon temaet en sidste gang inden hun stopper i rollen.

Anime

Den ny udgave af fortællingen om vandringsmanden Kenshin kommer til sommer.

Anime

Historien om en fyr der får 100 kærester kommer som anime i år.

Anime

Her er en trailer for kommende forårs-serie om en kontoransat der mister sin mødom til et yakuza medlem.