Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Dagens anbefaling 26 maj 2021: Demonbane anime

Demonbane anime 1

Medens Demonbane er ikke just en af de bedste mecha anime, men det er det eneste værk hvor bøger om Elder Gods fra Cthulhu mytologien er små piger der hidkalder mechaer. Det alene giver serien en unik tiltrækning.

Klip

Beskrivelse

Magi og teknologi eksisterer begge i Demonbane, og byen hvor den foregår, Arkham City, er ikke just det rareste sted at bo. Den onde organisation Black Lodge, der har mægtige magikere og teknologi, terroriserer byen og ikke engang politiet kan opretholde orden. De eneste der sætter sig imod er Hado Fiancial Group og en usandsynlig helt.

Daijuuji Kuro er en detektiv. Livet i Arkham City er ikke let for Kuro, og han er heldig hvis han har penge nok til næste måltid mad. Heldigvis har Hado Financial Group hyret ham til at lede efter en magisk bog.
Medens han leder efter bogen støder han på Al, en pige som jages af Black Lodge. Han ender med at lave en kontrakt med hende, der i virkeligheden er den magiske bog han leder efter.
Med sin nye magiske kræfter og Deus Machina Demonbane til låns af Hado kæmper Kuro og Al sammen for at beskytte byen og styrte Black Lodge.

Galleri

Link til ældre anmeldelse

Serien kan ses gratis og lovligt på Crunchyroll

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X