Vi fortsætter temaet med serier om lærere, der kommer fra kriminelle baggrunde, med Gokusen.

Ligesom gårsdagens serie er det en glimrende komedie, der både findes som anime og live action og overbeviser uanset medie – også manga. Anime udgaven er dog noget kortere end mangaen og undlader en del, men den underholder absolut stadig!

Trailer

Beskrivelse

Kumiko Yamaguchi er barnebarn af en yakuza boss, Kuroda fra Kuroda Ikka. Hendes forældre døde, da hun var syv år gammel, og hendes bedstefar havde ingen andre efterkommere, så Kumiko er næste i linje til at lede familiebranchen med titlen Ojou. Men hendes livslange drøm har været at blive lærer. Medens hendes bedstefar godkender hendes valg, vil andre i familien have hende til at blive den næste chef.

Kumiko bliver klasselærer for klasse 4-2 i matematik på et drenge privat gymnasium, hvor hun er kendt som Yankumi. Hendes klasse er fuld af kriminelle, men hun gør sit allerbedste for at lære dem ikke kun akademisk, men om lektioner om livet. Selv om hun er tvunget til at holde sin familie en hemmelighed fra offentligheden, giver hendes yakuza opdragelse hende styrken og oplevelsen til at nå ud til hendes elever, samtidig med at de leverer komiske situationer.

Galleri

Kategoriseret i: