Vi fortsætter ugen med lærer der har kriminel baggrund men hjerter af guld med Assassination Classroom.

Trailer

Beskrivelse

Jorden er i fare, efter at et uhyre mægtigt tentakel væsen pludselig dukker op og ødelægger 75% af månen, hvilket efterlader den permanent i form af en halvmåne.
Organismen hævder, at han inden for et år vil ødelægge planeten som det næste, men tilbyder menneskeheden en chance for at afværge denne skæbne.

I klasse 3-E, afslutningsklassen på ​​Kunugigaoka Junior High School, begynder han at arbejde som klasselærer, hvor han lærer sine elever normale emner, såvel som måder at begå mord på.

Den japanske regering lover en belønning på 10 mia. ¥ (560 millioner kr) til den, der blandt eleverne lykkes i at dræbe organismen, som de har kaldt “Koro-Sensei” (殺せん ー ー, Korosensē, et ordsspil på Korosenai (殺せ ない, udræbelig) / koro (rund) og Sensei (先生, lærer)).

Dette viser sig imidlertid at være en meget uopnåelig opgave, da han ikke kun har flere superevner til sin rådighed, herunder accelereret regenerering, visuel kloning, en usårlig form og evnen til at bevæge sig og flyve ved Mach 20, men han er også den bedste lærer de kunne bede om, der hjælper dem med at forbedre deres karakterer, individuelle færdigheder og fremtidsudsigter.

Galleri

Kategoriseret i: