Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Manglende opdateringer på grund af webhost

Stadig problemer med siden

AnimeGuiden er en gammel og deraf stor hjemmeside, og det munder ud i 16.000 indlæg og 45.000 billeder. Det er klart at dette fylder noget, og der er i mange år blevet valgt webhost for at tage hensyn til dette.

Det blev der også med den aktuelle, der er valgt ud fra erfaring med andre af deres produkter gennem mit arbejde, og jeg var påpasselig med at sikre at det var en løsning de solgte til seriøse kunder, at den opfyldte alle behov og at der ingen steder steder i kontrakten stod noget der kunne give problemer. Som en fodnote skal bemærkes at det heller ikke just er en billig løsning med 20€/måneden.

Det kom der så alligevel, da de for en uge siden informerede om at AnimeGuiden har for mange filer, noget der ellers på ingen måde er angivet i deres kontrakt. Jeg har ryddet op og fjernet det mest irrelevante af det gamle, det har hjulpet nok til at siden kører, og jeg leder så igen igen efter et nyt sted til siden. Det er derfor der ikke er kommet nyt i nogen tid, jeg har koncentreret min tid til siden på at rydde op og læse op på løsninger. Dette samtidig med at jeg er blevet far og har opgaver til arbejdet har gjort at det trækker ud.

Hosten har selvfølgelig fået en opsang for at blokere eller gøre ting langsomme uden hjemmel i kontrakten, med passende henvisning til EU lov, og siden oprydningen og dette kører siden igen – bedre end nogensinde. Den vil dog snarest blive flyttet til et bedre sted, men jeg skal nok informere om dette – det her skete pludselig så der var ikke noget jeg kunne gøre på forhånd.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X