Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Dagens anime: Ghost in the Shell: Stand Alone Complex

46. Ghost in the Shell: Stand Alone Complex
46. Ghost in the Shell: Stand Alone Complex

Nu der efter så mange år siden serien var ny alligevel kommer en ny figur af Majoren, som hun ser ud i Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, var det en oplagt grund til at gen-anbefale serien. Den er nemlig en af dem der kan tåle at blive anbefalet mange gange, en af de bedste udgaver af en af de bedste science fiction/cyber punk serier nogensinde og en fantastisk blanding af action og eftertænksomhed sat mod et dystopisk samfund.

Gammel anmeldelse

Trailer

Beskrivelse

I den nære fremtid med cyborgs, kunstig intelligens og lignende hightech, findes der Sektion 9, som er en semi-hemmelig statsorganisation der tager sig af cyber relaterede kriminalitet. Det kan være alt fra en militær mecha der er gået amok, til at stoppe computer vira. Sektion 9’s mest dominerende agent er Kusanagi, som er næsten fuldstændig mekanisk, selv om det næsten ikke kan ses på hendes krop. Hun er hurtigere, stærkere og mere robust end noget menneske, samt i stand til at koble sig direkte til maskiner og Internettet.

Galleri

Dog lav opløsning da de er fra den meget gamle anmeldelse.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Anden sæson af Malevolent Spirits: Mononogatari serien om en klan der arbejder med ånder der besætter ting får premiere om under en måned.

Anime

Anden del af Masamune-kun's Revenge, der har den mundrette titel Masamune-kun's Revenge R, begynder om under en måned.

Anime

The Concierge at Hokkyoku Department Store er en kommende anime film om et stormagasin med dyr som kunder.

Anime

Om under en måned kommer endnu en serie om en lille senpai og hendes medansatte. Hende her er dog kun lille af højde, ikke...