Nu der efter så mange år siden serien var ny alligevel kommer en ny figur af Majoren, som hun ser ud i Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, var det en oplagt grund til at gen-anbefale serien. Den er nemlig en af dem der kan tåle at blive anbefalet mange gange, en af de bedste udgaver af en af de bedste science fiction/cyber punk serier nogensinde og en fantastisk blanding af action og eftertænksomhed sat mod et dystopisk samfund.

Gammel anmeldelse

Trailer

Beskrivelse

I den nære fremtid med cyborgs, kunstig intelligens og lignende hightech, findes der Sektion 9, som er en semi-hemmelig statsorganisation der tager sig af cyber relaterede kriminalitet. Det kan være alt fra en militær mecha der er gået amok, til at stoppe computer vira. Sektion 9’s mest dominerende agent er Kusanagi, som er næsten fuldstændig mekanisk, selv om det næsten ikke kan ses på hendes krop. Hun er hurtigere, stærkere og mere robust end noget menneske, samt i stand til at koble sig direkte til maskiner og Internettet.

Galleri

Dog lav opløsning da de er fra den meget gamle anmeldelse.

Kategoriseret i: