Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Så er det i dag My Hero Academia: World Heroes’ Mission kommer i biograferne herhjemme

Superhelte-anime-filmen My Hero Academia: World Heroes’ Mission er den med spænding ventede tredje film baseret på Kōhei Horikoshis megapopulære manga-serie.

Så er det i dag My Hero Academia: World Heroes' Mission kommer i biograferne herhjemme

Superhelte-anime-filmen My Hero Academia: World Heroes’ Mission er den med spænding ventede tredje film baseret på Kōhei Horikoshis megapopulære manga-serie.

Sammen med Demon Slayer er My Hero Academia blandt de største bidragydere til de senere års store interesse for anime hos biografgængere verden over, som strømmer til for at opleve den hæsblæsende action på det store lærred.

World Heroes’ Mission kan ses i biografen fra 11. november.

Vis indlæg

Biografer

Sjælland

Fyn

Jylland

Trailer

Beskrivelse

Da en skummel organisation truer med at sætte en stopper for alle superkræfter, står verdenens skæbne på spil. Med kun to timer til civilisationens kollaps arbejder Deku, Bakugo og Todoroki sammen, men der er endnu et problem: Deku er efterlyst over hele verden.

Om filmen

My Hero Academia: World Heroes’ Mission fik premiere i Japan i sommer og blev den hidtil mest succesrige My Hero Academia film, elsket af børn såvel som voksne. Filmen har verdenspremiere i efteråret og kan dermed også ses af det danske biografpublikum.

Filmen distribuerers i Danmark af Piece of Magic, som også stod for monster-succesen Demon Slayer: Mugen Train. My Hero Academia: World Heroes’ Mission lanceres i samarbejde med streamingstjenesten Wakanim, der udsender japanske animationsserier i Europa, herunder Norge, Danmark og Island.

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.

Anime

Serien om en ung mand, der absolut vil være alene og ikke tænke skumle tanker, bliver lavet til anime.

Anime

Yūji Nakamuras Rokudō no Onna-tachi manga får en TV-anime, som får premiere på Tokyo MX, MBS og BS Asahi-kanalerne til april. Beskrivelse Tо̄suke Rokudо̄...

Anime

Nyt og den første reklame for komedien om en otaku-pige der elsker den lokale magiske pige i en grad der bringer hende ud på...