Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Så er det i dag My Hero Academia: World Heroes’ Mission kommer i biograferne herhjemme

Superhelte-anime-filmen My Hero Academia: World Heroes’ Mission er den med spænding ventede tredje film baseret på Kōhei Horikoshis megapopulære manga-serie.

Så er det i dag My Hero Academia: World Heroes' Mission kommer i biograferne herhjemme

Superhelte-anime-filmen My Hero Academia: World Heroes’ Mission er den med spænding ventede tredje film baseret på Kōhei Horikoshis megapopulære manga-serie.

Sammen med Demon Slayer er My Hero Academia blandt de største bidragydere til de senere års store interesse for anime hos biografgængere verden over, som strømmer til for at opleve den hæsblæsende action på det store lærred.

World Heroes’ Mission kan ses i biografen fra 11. november.

Vis indlæg

Biografer

Sjælland

Fyn

Jylland

Trailer

Beskrivelse

Da en skummel organisation truer med at sætte en stopper for alle superkræfter, står verdenens skæbne på spil. Med kun to timer til civilisationens kollaps arbejder Deku, Bakugo og Todoroki sammen, men der er endnu et problem: Deku er efterlyst over hele verden.

Om filmen

My Hero Academia: World Heroes’ Mission fik premiere i Japan i sommer og blev den hidtil mest succesrige My Hero Academia film, elsket af børn såvel som voksne. Filmen har verdenspremiere i efteråret og kan dermed også ses af det danske biografpublikum.

Filmen distribuerers i Danmark af Piece of Magic, som også stod for monster-succesen Demon Slayer: Mugen Train. My Hero Academia: World Heroes’ Mission lanceres i samarbejde med streamingstjenesten Wakanim, der udsender japanske animationsserier i Europa, herunder Norge, Danmark og Island.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til januar kommer Delicious in Dungeon animeen der stiller det gode spørgsmål: Hvad hvis de monstre man slår ihjel i dungeons smager godt?

Anime

Filmen får premiere i Japan og streames på Netflix den 16. juni

Anime

Når sommeren er på sit højeste vender den lige så hede magiker Dark Schneider tilbage i anden sæson af Netflix moderne udgave af Bastard!!

Anime

Kenta Ishizakas Zatsu Tabi -That's Journey- manga om en rejsende, spirende mangaka laves til anime.