Superhelte-anime-filmen My Hero Academia: World Heroes’ Mission er den med spænding ventede tredje film baseret på Kōhei Horikoshis megapopulære manga-serie.

Sammen med Demon Slayer er My Hero Academia blandt de største bidragydere til de senere års store interesse for anime hos biografgængere verden over, som strømmer til for at opleve den hæsblæsende action på det store lærred.

World Heroes’ Mission kan ses i biografen fra 11. november.

Vis indlæg

Biografer

Sjælland

Fyn

Jylland

Trailer

Beskrivelse

Da en skummel organisation truer med at sætte en stopper for alle superkræfter, står verdenens skæbne på spil. Med kun to timer til civilisationens kollaps arbejder Deku, Bakugo og Todoroki sammen, men der er endnu et problem: Deku er efterlyst over hele verden.

Om filmen

My Hero Academia: World Heroes’ Mission fik premiere i Japan i sommer og blev den hidtil mest succesrige My Hero Academia film, elsket af børn såvel som voksne. Filmen har verdenspremiere i efteråret og kan dermed også ses af det danske biografpublikum.

Filmen distribuerers i Danmark af Piece of Magic, som også stod for monster-succesen Demon Slayer: Mugen Train. My Hero Academia: World Heroes’ Mission lanceres i samarbejde med streamingstjenesten Wakanim, der udsender japanske animationsserier i Europa, herunder Norge, Danmark og Island.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,