Jeg indrømmer at jeg først tjekkede Uzaki-chan mangaen ud da der første gang var snak om den i forhold til reklamer i Japan, men det er dog længe før debatten ramte Vesten og anime serien kom.
Den ramte mig dog med den livlige kouhai og deres kluntede forhold, der mindede mig om mine egne tidlige forhold, og jeg endte med at blive ret glad for den. Jeg har godt nok ikke fået set anime udgaven endnu, men da der kom en vellignende figur der samtidig var sober og ikke så ecchi som de har en vane med at illustrere hende i promotion materialet kunne jeg ikke stå for den.

Jeg bestilte figuren fra Hobby Search et godt stykke tid inden den udkom, og den blev (selvfølgelig) nogle måneder forsinket, nok grundet Corona og transportkrisen, men da det endelig blev tid blev den udsendt uden problemer og kom herover på et par uger inklusiv toldbehandling.

Som billederne viser var den pakket fint og tilstrækkeligt, men ikke ekstremt, og den kom på tværs af verden uden et eneste mærke på hverken yder endsige inderkassen.

Figuren har mange detaljer, også selvom man ikke skulle tro det med så ensfarvet relativt mat tøj. Plastikken der danner hendes tøj har dog en let satin overflade (ikke skinnende blank, men heller ikke mat), hvilket gør folder og kanter markant mere synlige end hvis det havde været mat farvelagt.

Dette er, sammen med den udskiftelige overdel der er ved at sprænges på grund af hendes store bryster (se foto herunder), den måde figuren er ecchi på med at man kan ane kanterne af hendes undertøj gennem stoffet, hvilket egentlig også er noget man ser ret ofte i virkeligheden modsat den meste anime fanservice (eller også har mit liv været tamt…), så det er ret underspillet i forhold til hvad man ofte ser.

Nu vi er ved hendes tøjs struktur vist gennem bemaling er hendes forklæde og et godt studie i nuancer af brun og ligner fint læder eller lignende hårdfør materiale man bruger til den slags.

Hendes krop er ikke det eneste, der passer med serien, hendes ansigt er også klassiske hende med det korte, grå hår der bliver mere mørk mod bunden og den typiske hugtand og store smil.

Der er som sagt lidt reservedele med i kassen: Den førnævnte overdel der er ved at sprække fordi den er for lille og et andet ansigt, hvor hun smiler drillende og

Et punkt, der viser figurens kvalitet og blik for detaljer, er når hendes bluse skiftes kommer hendes bh til syne – og det er fuldt modelleret rundt om hende med detaljer i stoffet, blonder som sådan nogle i den størrelse nu engang ofte har etc. Dette er selvom den stort set aldrig vil kunne ses andet end i glimt gennem den stramme bluse skulle man vælge den (og slet ikke i den lukkede) – medmindre man da har hende ståede topløs helt uden bluse.

Samlet er hun en rigtig fin figur der tydeligt fanger karakteren og hendes populære træk er markante men figuren er stadig en man kan være bekendt at have stående offentligt fremme når ens forældre er til stede.

Tagged i:

, ,