Tanken bag disse “guides” er ikke udførlige anmeldelser, men korte beskrivelser, evt. trailer og fotos/illustrationer og anden relevant info om titler så du hurtigt kan bedømme om du skal gå i gang med en titel eller ej.
Siden hedder trods alt AnimeGuiden, lad os finde tilbage til rødderne deri.

Børnserier kan være underholdende, og nogle af dem er så underlige og sjove i deres verdener at det underholder i sig selv. Pui Pui Molcar er en af disse, for hamstre der er biler er spøjst og det søde, filt figurer der er stop motion animeret er virkeligt kære.

Der er ingen tale, medmindre man da tæller hamster-lyde som sådan, og anden lyd og musik er også sparsom, men de små filtede kræ der køres som biler men har personligheder som hamstre er ikke til at stå for og giver en unik oplevelse.

Trailer

Beskrivelse

De er marsvin! Men de er også biler! De pelsklædte, nuttede molcars morer sig og tager på eventyr i denne skønne stop-motion-animationsserie.

(taget fra Netflix)

Galleri

Serien kan ses lovligt på Netflix

IMDB om serien

Pui Pui Molcar
Director:Tomoki Misato
Actors:
Distracted driver
Potatoe Driver
Writers:
(12 episodes, 2021)
(creator) (unknown episodes)
Plot:
Pui Pui Molcar centers in the wonderful soft world where cars are guinea pigs and humans are occasionally plastic dolls. This stop-motion animated short series brings all you ever wanted in a TV show to life.

Kategoriseret i: