Tanken bag disse “guides” er ikke udførlige anmeldelser, men korte beskrivelser, evt. trailer og fotos/illustrationer og anden relevant info om titler så du hurtigt kan bedømme om du skal gå i gang med en titel eller ej.
Siden hedder trods alt AnimeGuiden, lad os finde tilbage til rødderne deri.

En glimrende science fiction anime der foregår i en fjern fremtid hvor ekstremt avanceret nano-tekonologi har skabt en gruppe supermenneskelige agenter der rejser universet rundt for at sikre at handel og kontakt mellem planeter foregår gnidningsfrit.

På trods af det kiksede navn er det en af de bedste science fiction anime fra starten af årtusindet, navnet har intet med seriens indhold at gøre.

Trailer

Beskrivelse

GOTT – Galactic Organization of Trade and Tariffs – er en organisation, der i fremtiden sørger for den fri handel mellem planeter. Til det formål har den også sin egen hær, så handelsembargoer og lignende kan ophæves. I toppen af denne struktur er de for offentligheden hemmeligholdte ES-members, personer der har ufattelige kræfter.

To af disse er Eclair og Lumiere, to unge piger. Eclair er den ældste, men hun opføre sig ofte uelegant og barnligt mens Lumiere, den yngste, ligner et barn, men opfører sig modent og voksent, og hun har valgsproget ”Piger skal være elegante” (Onna no ko wa ereganto ni)

De bliver sat sammen med Armbrust, en kontakt til underverdenen som altid har planer kørende nag ryggen. Eclair er irriteret på ham fra starten og vil ikke have noget med ham at gøre, mens Lumiere komme udmærket ud af det med ham. Begge mistror ham dog, og med god grund, han kender deres baggrund, noget de ikke selv gør mere, og han kender og deltager I GOTTs leders skjulte planer for dem.

Screenshots


En meget gammel anmeldelse af serien her på siden.

IMDB om serien

Kiddy Grade
Director:Keiji Gotô
Actors:
Lumière
Armblast
Lumiere
Eclipse
Mercredi
Mercredi
Dvergr
Writers:
(scenario) (2 episodes, 2002)
(script) (1 episode, 2002)
(adaptation) (2 episodes, 2002)
(script adaptation: FUNimation) (1 episode, 2002)
(script adaptation: FUNimation) (1 episode, 2002)
(script) (1 episode, 2003)
Plot:
Two women carry out missions and fight crime across the galaxy.

Kategoriseret i: