Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Kiddy Grade

Kiddy Grade

Tanken bag disse “guides” er ikke udførlige anmeldelser, men korte beskrivelser, evt. trailer og fotos/illustrationer og anden relevant info om titler så du hurtigt kan bedømme om du skal gå i gang med en titel eller ej.
Siden hedder trods alt AnimeGuiden, lad os finde tilbage til rødderne deri.

En glimrende science fiction anime der foregår i en fjern fremtid hvor ekstremt avanceret nano-tekonologi har skabt en gruppe supermenneskelige agenter der rejser universet rundt for at sikre at handel og kontakt mellem planeter foregår gnidningsfrit.

På trods af det kiksede navn er det en af de bedste science fiction anime fra starten af årtusindet, navnet har intet med seriens indhold at gøre.

Trailer

Beskrivelse

GOTT – Galactic Organization of Trade and Tariffs – er en organisation, der i fremtiden sørger for den fri handel mellem planeter. Til det formål har den også sin egen hær, så handelsembargoer og lignende kan ophæves. I toppen af denne struktur er de for offentligheden hemmeligholdte ES-members, personer der har ufattelige kræfter.

To af disse er Eclair og Lumiere, to unge piger. Eclair er den ældste, men hun opføre sig ofte uelegant og barnligt mens Lumiere, den yngste, ligner et barn, men opfører sig modent og voksent, og hun har valgsproget ”Piger skal være elegante” (Onna no ko wa ereganto ni)

De bliver sat sammen med Armbrust, en kontakt til underverdenen som altid har planer kørende nag ryggen. Eclair er irriteret på ham fra starten og vil ikke have noget med ham at gøre, mens Lumiere komme udmærket ud af det med ham. Begge mistror ham dog, og med god grund, han kender deres baggrund, noget de ikke selv gør mere, og han kender og deltager I GOTTs leders skjulte planer for dem.

Screenshots


En meget gammel anmeldelse af serien her på siden.

IMDB om serien

Kiddy Grade
Director:Keiji Gotoh
Actors:
Lumière
Armblast
Lumiere
Mercredi
Eclipse
Mercredi
Dvergr
Writers:
(adaptation) (2 episodes, 2002)
(script adaptation: FUNimation) (1 episode, 2002)
(scenario) (2 episodes, 2002)
(script) (1 episode, 2002)
(adaptation) (2 episodes, 2002)
(script adaptation: FUNimation) (1 episode, 2002)
(script adaptation: FUNimation) (1 episode, 2002)
(script) (1 episode, 2003)
Plot:
Two women carry out missions and fight crime across the galaxy.
Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.

Anime

Serien om en ung mand, der absolut vil være alene og ikke tænke skumle tanker, bliver lavet til anime.

Anime

Yūji Nakamuras Rokudō no Onna-tachi manga får en TV-anime, som får premiere på Tokyo MX, MBS og BS Asahi-kanalerne til april. Beskrivelse Tо̄suke Rokudо̄...

Anime

Nyt og den første reklame for komedien om en otaku-pige der elsker den lokale magiske pige i en grad der bringer hende ud på...