The Way of the Househusband formår både at være en af de anime, jeg har moret mig mest over, og samtidig være en jeg højest kunne se et helt afsnit af ad gangen fordi den var så ekstrem og intens i dens humor. Heldigvis består hvert afsnit af en masse små vignetter, og der er kun fem afsnit indtil videre, for jeg er ret sikker på at længere sekvenser ville blive for meget og ende med at være kedelige.

Hvis du vil have flot animation og dybt plot skal du se andet sted hen, for serien grænser til ikke animeret og medens humoren er stor er kompleksiteten og intelligensniveauet det ikke.

Beskrivelse

Efter at være forsvundet fra underverdenen bryder den legendariske yakuza Tatsu “Den Udødelige Drage” atter frem i lyset – som hårdkogt, dedikeret hjemmegående husfar.

Trailer

Galleri

Se serien

Serien kan ses på Netflix

IMDB om serien

The Way Of The Househusband
Director:Chiaki Kon
Writer:
(manga) (unknown episodes)
Plots:
A retired gangster spends his time as a househusband carrying out home chores.
"Immortal Tatsu," the legendary yakuza who single-handedly defeated a rival gang with a lead pipe, is a name known to strike fear in both hardened police officers and vicious criminals. Soon after his sudden disappearance, he resurfaces with a slight change in profession. Now equipped with an apron, Tatsu has given up violence and is trying to make an honest living as a house husband. While adapting to mundane household tasks, Tatsu finds that being a house husband has its own challenges, from the battlefield known as supermarket sales to failures in the kitchen. Despite living peacefully, misunderstandings seem to follow him left and right. Gokushufudou follows the daily life of the comically serious ex-yakuza as he leaves behind his dangerous previous life to become a stay-at-home husband.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,