Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Heaven’s Design Team

Heaven's Design Team anime

Nogle gange behøves serier ikke det store dybde, men bare nogle sjove personer og endnu sjovere og virkeligt fantastisk dyr – dyr som faktisk findes i virkeligheden.

Animationen er ikke fantastisk, kvaliteten af tegningerne ligeså, stemmer er dog udmærkede (på japansk) og musikken er totalt ligegyldig på nær tema sangene. Serien er dog alligevel underholdende, for hvem elsker ikke underlige dyr?

Trailer

Beskrivelse

Og Gud skabte himmelen og jorden og alle dyrene derpå… men der er rigtig mange dyr, så han hyrede et hold designere til at hjælpe med at finde på dyr. Disse designere har dog alle nogle særegne personligheder og ønsker til de dyr de laver.

Galleri

Serien kan ses lovligt på Crunchyroll

Serien på IMDB

Heaven's Design Team
Director:Sôichi Masui
Plot:
I made the light, the water, and the earth below. Now it's time to make the life that dwells upon it. Actually - that sounds like a giant headache, so I'll contract it out.
Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.

Anime

Serien om en ung mand, der absolut vil være alene og ikke tænke skumle tanker, bliver lavet til anime.

Anime

Yūji Nakamuras Rokudō no Onna-tachi manga får en TV-anime, som får premiere på Tokyo MX, MBS og BS Asahi-kanalerne til april. Beskrivelse Tо̄suke Rokudо̄...

Anime

Nyt og den første reklame for komedien om en otaku-pige der elsker den lokale magiske pige i en grad der bringer hende ud på...