Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Heaven’s Design Team

Heaven's Design Team anime

Nogle gange behøves serier ikke det store dybde, men bare nogle sjove personer og endnu sjovere og virkeligt fantastisk dyr – dyr som faktisk findes i virkeligheden.

Animationen er ikke fantastisk, kvaliteten af tegningerne ligeså, stemmer er dog udmærkede (på japansk) og musikken er totalt ligegyldig på nær tema sangene. Serien er dog alligevel underholdende, for hvem elsker ikke underlige dyr?

Trailer

Beskrivelse

Og Gud skabte himmelen og jorden og alle dyrene derpå… men der er rigtig mange dyr, så han hyrede et hold designere til at hjælpe med at finde på dyr. Disse designere har dog alle nogle særegne personligheder og ønsker til de dyr de laver.

Galleri

Serien kan ses lovligt på Crunchyroll

Serien på IMDB

Heaven's Design Team
Director:Sôichi Masui
Plot:
I made the light, the water, and the earth below. Now it's time to make the life that dwells upon it. Actually - that sounds like a giant headache, so I'll contract it out.
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til januar kommer Delicious in Dungeon animeen der stiller det gode spørgsmål: Hvad hvis de monstre man slår ihjel i dungeons smager godt?

Anime

Filmen får premiere i Japan og streames på Netflix den 16. juni

Anime

Når sommeren er på sit højeste vender den lige så hede magiker Dark Schneider tilbage i anden sæson af Netflix moderne udgave af Bastard!!

Anime

Kenta Ishizakas Zatsu Tabi -That's Journey- manga om en rejsende, spirende mangaka laves til anime.