Serien handler om en lærer der er livstræt, og ikke bare på den måde som efter at have rettet 25 danske stile (for der er man en smule livstræt, tro mig som tidligere folkeskolelærer), men decideret selvmordstruet. Han forhindres dog i det, fordi der altid kommer elever med problemer i vejen….

Der er flere sæsoner af anime serien, der alle er animeret af legendariske Shaft – hvilket tydeligt ses…

Åbning til Zan Sayonara Zetsubou Sensei sæsonen

Beskrivelse

Nozomu Itoshiki er en gymnasielærer, der er så pessimistisk, at selv den mindste ulykke kan sende ham i bundløs fortvivlelse; nogle af disse “katastrofer” fører endda til selvmordsforsøg.

Sayonara Zetsubou Sensei er en satirisk slice of life komedie, der finder sted i den moderne tid og dækker forskellige aspekter af det japanske liv og kultur gennem Nozomu og hans interaktion med sine studerende: Kiri Komori, en eneboer, der nægter at forlade skolen; Abiru Kobushi, en gåde, der ofte kommer til klassen med alvorlige og mystiske skader; den hyperoptimistiske Kafuuka Fuura, Nozomus polære modsætning; og flere andre usædvanlige piger, som alle er lige så excentriske som deres lærer.

Galleri

Ja, de bruger instruktørens ansigt som humoristisk indslag og censurering. Det er Shaft, så det er ikke engang overraskende.

Se serien

Nozomi, der har de engelsk sprogede rettigheder, har lagt den på YouTube.

IMDB om serien

Goodbye, Mr. Despair
Actors:
Nozomu Itoshiki
Kafuka Fura P.N.
Chiri Kitsu
Matoi Tsunetsuki
Abiru Kobushi
Nami Hito
Harumi Fujiyoshi
Kagero Usui
Chie Arai
Writers:
(composition) (12 episodes, 2007)
(script) (5 episodes, 2007)
(script) (3 episodes, 2007)
(manga) (12 episodes, 2007)
(script) (5 episodes, 2007)
Plots:
A pessimistic high school teacher must somehow manage a class of eccentric students.
Nozomu Itoshiki is a high school teacher who always looks on the negative side of life, constantly left in despair from the troublesome issues society presents. He constantly tries to kill himself to free himself from this cruel world, but is unable to do so because of his class of students, many of whom are more bizarre than he is. There is Chiru who needs to organize everything perfectly, the mute but abusive Meru, Matoi who loves stalking people, and a host of other cute but crazy students the most frightening of which is the optimistic but oblivious Kafuka, whose enthusiasm is over-the-top and lethal to anyone she meets. With all the antics his students carry on, can Nozomu ever manage to find something good in life?

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,