Indimellem ønsker man ikke selskab men vil kun hellige sig kombinationen af god mad og drikke. Wakako-zake har fokus på dette, nærmest ingen drama, ingen virkeligt specielle karakterer eller personer ud over dem man kan møde over alt, bare en kvinde der nyder hvad restauranterne kan tilbyde.

Trailer

Beskrivelse

Murasaki Wakako er en 26-årig OL (kvindelig kontoransat), der ikke elsker noget mere end lækker mad og drikke. Wakakos yndlings ting at gøre for afslapning er at gå alene efter arbejde til forskellige steder for at spise og drikke, selvom hun aldrig har været der før. I det øjeblik hvor Wakako er i stand til at smage parringen mellem den mad, hun vil spise og den perfekte ledsagende drink, efterlader den glade lyd af “Pshuuu” hendes læber.

Galleri

Se serien

Wakako-zake, både anime og de første sæsoner live action, kan ses på Crunchyoll.

IMDB om serien

Wakako-zake
Director:Minoru Yamaoka
Actors:
Wakako Murasaki
Customer
Restaurant Staff
Restaurant Staff
Restaurant Staff
Customer
Customer
Female Customer
Customer
Genre:Animation
Writer:
(manga) (unknown episodes)
Plot:
26-year old Murasaki Wakako loves going out alone to eat and drink after work.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,