Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

AMV – DANGER DAYS

Efter lang pause vender ugens AMV tilbage! Jeg håber på at dele en ny hver onsdag/torsdag 😀 Og fordi jeg lige har set at Panty & Stocking with Garterbelt endelig får en sæson 2 efter så lange tid!…får i her en af mine fav AMVs af den første (og forhåbentligt ikke længere eneste) sæson 🙂

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Selv guder kan have penge problemer 😀 Bare spørg Yato fra Noragami!

Anime

Nu Solo Leveling snart får en anime, tænkte jeg at jeg ville dele den her fede AMV (eller MMV). Den er bedre end den...

Anbefaling

Hvis andre vil have deres videoer delt som “ugens AMV” må de endelig sende mig linket til dem, så vil jeg tage dem med...

Anime

Ah Yuri on ice og musik fra midt 2000. Hvad kunne være bedre!!?