Jeg har været nogle dage på ferie, så siden blev ikke opdateret, men nu er jeg tilbage så der kommet nyt igen. Har samlet en stak nyheder, som jeg nok skal have sorteret lidt i, og fået læst lidt manga – måske jeg også burde få lagt op hvad jeg har fået fat i (og læst det meste af) siden sidste manga køb opdatering.

Nu vi er ved ting der burde ske på siden er en beskrivelse af hvad tankerne bag Guide sektionen er og få lidt gang i den igen, den er essensen af den oprindelige tanke bag siden men som med altid er tiden til at udfylde den problemet.

Til gengæld har jeg talt med hende der lagde AMVer op tidligere, hun elsker dem stadig, så lad os se om vi kan hjælpe jer med at se fede videoer igen snart – for det er let at overse nogle gode så mange som der er.


En side note til billedet her – og de andre Miku billeder jeg ofte bruger. Der er rigtig, rigtig mange billeder af Miku hvor det ikke er til at finde den originale skaber. Ja, der er flere DeviantArt og andre steder hvor folk siger de har copyright på billederne, bemærk at flere steder påstår de har lavet/ejer illustrationerne. Ved en af dem fandt jeg hele fem forskellige, den ene havde det som pin og claimede copyright, en anden på t-shirt, det næste var en clip-art side der, så var der en DeviantArt og en japansk side etc. Alle lavet af forskellige folk… Det var nok sidstnævnte der havde lavet originalen, men ikke til at se når alle påstår det er deres, og så ryger det rent legalt i så meget mudder at man i praksis ikke kan klage over det. Så hvis I kender de originale skabere sig til – især hvis jeg skal holde op med at bruge dem!

På sigt burde jeg få lavet et arkiv af egne illustrationer, men siden her er dyr nok allerede at køre og mine egne tegneevner er virkeligt rustne, så det har lidt udsigter.

Kategoriseret i:

Tagged i:

,