Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyhed: Campfire Cooking in Another World with My Absurd Skill TV anime info

Serien om en isekaid mand med adgang til mad fra vores verden begynder til januar.

Campfire Cooking in Another World with My Absurd Skill TV anime info

Den officielle Twitter konto for serien har afsløret at Campfire Cooking in Another World with My Absurd Skill TV anime serien vil få premiere den 10. januar samt en ny nøgle illustration til serien.

Campfire Cooking in Another World with My Absurd Skill instrueres af Kiyoshi Matsuda (Kumamiko -Girl Meets Bear-) hos Studio Mappa, med seriens komposition af Michiko Yokote (Call of the Night) og karakterdesign af Nao Otsu (Beastars).

Crunchyroll vil streame serien efterhånden som den udkommer.

Illustration

Campfire Cooking in Another World with My Absurd Skill TV anime info

Beskrivelse

Mukouda Tsuyoshi var ikke noget særligt i det moderne Japan, så da han blev kaldt til en verden af ​​sværdkamp og trolddom, troede han, at han var klar til sit livs eventyr. Ærgerligt, at det rige, der tilkaldte ham, kun fik ham ved en fejltagelse!

Ikke alene var han ikke en af ​​de tre tilkaldte helte, men hans stats var til grin sammenlignet med deres. Oven i købet er der noget virkelig sketchy over dette kongerige… “Åh, disse mennesker er den slags, der prøver at bruge Helten,” indså han og gik straks for at finde sin egen vej i denne anden verden.

Det eneste Mukouda kan stole på, er hans unikke færdighed: “Online Supermarket”, en færdighed, der giver ham mulighed for at købe moderne varer i en fantasy-verden. Det er ubrugeligt til kamp, ​​men hvis han spiller sine kort rigtigt, kunne han måske leve et behageligt liv? Det er i hvert fald, hvad Mukouda mener, men det viser sig, at moderne mad købt med denne færdighed har nogle absurde effekter!

Hvad sker der, når Mukouda introducerer latterligt velsmagende moderne madlavning til en fantasy-verden som denne? Han får nogle latterlige tilbagevendende kunder, der tigger om mere…!

Kilde

Crunchyroll

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til januar kommer Delicious in Dungeon animeen der stiller det gode spørgsmål: Hvad hvis de monstre man slår ihjel i dungeons smager godt?

Anime

Filmen får premiere i Japan og streames på Netflix den 16. juni

Anime

Når sommeren er på sit højeste vender den lige så hede magiker Dark Schneider tilbage i anden sæson af Netflix moderne udgave af Bastard!!

Anime

Kenta Ishizakas Zatsu Tabi -That's Journey- manga om en rejsende, spirende mangaka laves til anime.