Kadokawa begyndte at streame den anden reklame video for TV anime serien baseret på Nene Yukimoris Kubo Won’t Let Me Be Invisible (Kubo-san wa Mob o Yurusanai) manga.

Videoen afslører yderligere rollebesætninger og medarbejdere og premieren den 10. januar.

Trailer

Beskrivelse

Førsteårs gymnasieelev Junta Shiraishi er en pøbel-karakter, der går ubemærket hen, selv når han står lige ved siden af dig. Men hans klassekammerat, “skønheden på heltindeniveau” Kubo, lægger altid mærke til ham og er der for at drille ham. Enhver kan blive speciel for nogen, men det er måske lidt for tidligt at kalde disse følelser for “kærlighed”. Måske er denne historie stadig to trin fra at være en romantisk komedie – lad os kalde det en sød komedie, hvor en baggrundskarakter bliver synlig!

Kilde

Kategoriseret i: