Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Glædelig jul!

Glædelig jul!

AnimeGuiden ønsker jer alle en rigtig glædelig jul! Vi håber I har fået de gaver I ønskede jer og har nogle gode dage sammen med dem I elsker.


Jeg vil lige løfte sløret for ting jeg satser på at få lavet her på siden over den næste tid:

  • Opdatering af listen over foreninger, events og lignende aktiviteter.
  • Opdatering af listen over butikker. Da den er lavet ud fra steder, som jeg eller folk jeg kender og stoler på har erfaring med, sker opdateringer ikke helt så ofte eller dækker så mange steder som den kunne gøre, men det er vigtigt for mig at det er steder der er pålideligt bedømt.
  • Jeg har længe haft lyst til at lave flere quizzer igen, men jeg har ikke så megen tid til siden med familie og arbejde, så det druknede i at jeg også gerne vil glæde folk med nyheder. Jeg håber at finde en balance så jeg får tid til det andet også dog.

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Blog

あけましておめでとう/ Godt nytår!

Blog

Jeg var i Aarhus i torsdags og fik købt lidt manga i butikkerne der.

Blog

Så virker kalenderen på siden igen efter lidt over en måneds nedetid. Den er opdateret med de events jeg kender til men send endelig...

Blog

Siden jeg sidst skrev om køb i foråret har jeg fået købt en del flere mangaer, 24 bøger for at være præcis.