Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Glædelig jul!

Glædelig jul!

AnimeGuiden ønsker jer alle en rigtig glædelig jul! Vi håber I har fået de gaver I ønskede jer og har nogle gode dage sammen med dem I elsker.


Jeg vil lige løfte sløret for ting jeg satser på at få lavet her på siden over den næste tid:

  • Opdatering af listen over foreninger, events og lignende aktiviteter.
  • Opdatering af listen over butikker. Da den er lavet ud fra steder, som jeg eller folk jeg kender og stoler på har erfaring med, sker opdateringer ikke helt så ofte eller dækker så mange steder som den kunne gøre, men det er vigtigt for mig at det er steder der er pålideligt bedømt.
  • Jeg har længe haft lyst til at lave flere quizzer igen, men jeg har ikke så megen tid til siden med familie og arbejde, så det druknede i at jeg også gerne vil glæde folk med nyheder. Jeg håber at finde en balance så jeg får tid til det andet også dog.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Blog

Jeg har været syg den seneste tid med fire dage med over 38 i temperatur, så jeg har ikke haft energi til siden her...

Blog

Jeg var for tidligt ude med at proklamere mig rask, jeg har stadig dårlig mave og nu har det spredt sig til hele familien....

Blog

Syg

Jeg har desværre været så syg de sidste dage at jeg ikke har haft overskud til at få lagt ting op her, men nu...

Blog

あけましておめでとう/ Godt nytår!