Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Manga køb september 2022

Jeg var i Aarhus i torsdags og fik købt lidt manga i butikkerne der.

Manga køb september 2022

I forbindelse med min fejring af at jeg dimitterende som Master i IT var jeg i Aarhus i torsdags, hvor jeg også mødtes med Bjarne fra forlaget ShadowZone (som jeg jo laver hjemmeside for) og snakkede tegneserier i nogle timer.

Undervejs kom vi forbi Aarhus tegne serie afdelingen af Faraos, og jeg tog senere forbi spilafdelingen også, hvilket var første gang jeg var i begge (omend jeg havde været i spilafdelingen dengang den var Dragon’s Lair).

Det var ikke den eneste butik jeg fik besøgt for første gang, jeg kom endelig forbi Stribeladen efter at have kendt til den i årtier og anbefalet den til folk omtrent lige så længe ud fra dens ry.

Nu jeg var i butikkerne fik jeg købt op på lidt manga jeg er i gang med at samle på.

  • Bakemonogatari bog 14 (engelsk)
  • Chainsaw Man bog 1-2 (engelsk)
  • Claymore 23-24 (engelsk)
  • Don’t Toy With Me, Miss Nagatoro bog 11 (engelsk)
  • My Hero Academia 3-4 (dansk)
  • Uzaki-chan Wants to Hang Out! 6-7 (engelsk)

Claymore har været ude af print i lang tid, men det er endnu længere tid siden jeg begyndte på den og så holdt jeg pause med den i mange år, så det er blevet en serie jeg skynder mig at få købt de bind jeg mangler af jeg når jeg en sjælden gang finder dem.
Chainsaw Man er der blevet talt enormt meget om i mange af de kredse jeg kommer i, så jeg tænkte jeg burde få læst den bare for at få se hvad der får folk til at reagere på den som de gør. Jeg ved dog at visse bøger af den også kan være svære at skaffe, men lad os se, jeg fik en god snak om det at skaffe den med Don fra Stribeladen.


Læs den fulde indlæg, der handler om mere end manga, på min private blog.

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Blog

Så virker kalenderen på siden igen efter lidt over en måneds nedetid. Den er opdateret med de events jeg kender til men send endelig...

Manga og bøger

Ny salgsrekord for manga (og tegneserier generelt), en komedie der slutter og ny romaner af populære skabere begynder.

Blog

Siden jeg sidst skrev om køb i foråret har jeg fået købt en del flere mangaer, 24 bøger for at være præcis.

Manga og bøger

Der er kommet en ny gratis lovlig manga app, der kommer en ny manga om en russisk pige, tegneren til en populær webtoon er...