Personalet bag TV anime serien baseret på FUNAs Saving 80.000 Gold in Another World for My Retirement (Rōgo ni Sonaete Isekai de 8-Man-Mai no Kinka o Tamemasu) light novel serie afslørede flere rollebesætninger og en reklame video til animeen. Videoen viser åbnings temasangen.

Serien får premiere den 7. januar 2023.

Trailer

Beskrivelse

En dag falder Mitsuha ned fra en klippe og befinder sig i en mærkelig verden, der minder om middelalderens Europa! Efter et nærdødsmøde med en flok ulve opdager hun, at hun er i stand til at rejse frem og tilbage mellem denne nye verden og sin gamle. Mitsuha bruger denne evne til at leve i begge verdener, og hun regner ud, at hun har brug for 80.000 guldmønter for at gå på pension! Fra dette tidspunkt er Mitsuhas mål at få denne sum på en række forskellige måder!

Kilde

Kategoriseret i: