Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

The First Slam Dunk
The First Slam Dunk

Anime

The First Slam Dunk filmen kommer i de danske biografer

Til august kommer The First Slam Dunk anime filmen i de danske biografer.

Den første af de ny anime film i den klassiske Slam Dunk basketball franchise, The First Slam Dunk, kommer i biograferne herhjemme til august.

Vi får virkeligt mere og mere anime, også i biograferne, endda mere nede på jorden (som i ikke fantastiske, der hoppes jo ret meget i basketball) genrer som sport.

Biografernes beskrivelse

Shohokus “speedster” og point guard, Ryota Miyagi, spiller altid med hjerne og lynets hast og løber i cirkler om sine modstandere, mens han foregiver at være rolig. Ryotas intersse for basketball stammer fra hans tre år ældre storebror, Sota, som var en berømt lokal spiller fra en ung alder. På sit andet år i high school spiller Ryota på Shohoku High Schools basketballhold sammen med Sakuragi, Rukawa, Akagi og Mitsui, da de indtager scenen ved Inter-High School National Championship. Og nu er de på nippet til at udfordre de regerende mestre, Sannoh Kogyo High School.

Find filmen i vores kalender og bestil billetter på Kino.dk

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

NTV bliver den største aktionær i Ghibli med en andel på 42,3%.

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...