Den første af de ny anime film i den klassiske Slam Dunk basketball franchise, The First Slam Dunk, kommer i biograferne herhjemme til august.

Vi får virkeligt mere og mere anime, også i biograferne, endda mere nede på jorden (som i ikke fantastiske, der hoppes jo ret meget i basketball) genrer som sport.

Biografernes beskrivelse

Shohokus “speedster” og point guard, Ryota Miyagi, spiller altid med hjerne og lynets hast og løber i cirkler om sine modstandere, mens han foregiver at være rolig. Ryotas intersse for basketball stammer fra hans tre år ældre storebror, Sota, som var en berømt lokal spiller fra en ung alder. På sit andet år i high school spiller Ryota på Shohoku High Schools basketballhold sammen med Sakuragi, Rukawa, Akagi og Mitsui, da de indtager scenen ved Inter-High School National Championship. Og nu er de på nippet til at udfordre de regerende mestre, Sannoh Kogyo High School.

Find filmen i vores kalender og bestil billetter på Kino.dk

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,