Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Tilbage fra ferie
Tilbage fra ferie

Blog

Tilbage fra nogle dage i sommerhus

Der har ikke været ret megen aktivitet her på siden fordi jeg har været i sommerhus med familien, men nu er vi tilbage hjemme for en stund så jeg kan lettere passe tid til siden ind (plus den rigtige pc er bedre at arbejde på end den mere rejsevenlige rootede Chromebook).

Folk har måske set det på sociale medier men forhåbentlig ellers ikke bemærket at siden her har flyttet server, fra Frankfurt til Odense. Den har stadig en egen gigabit linje men resten af serverens specs er blevet markant bedre, så jeg roder lidt med hvad jeg kan ændre med cache og udnytte at jeg har markant mere regnekraft bag (optimering af billeder f.eks.). På sigt kan det være jeg finder andre sjove ting jeg kan lave, hvem ved.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Blog

Det er næsten et år siden jeg skrev om min samling af manga sidst, men den er ikke stået stille.

Blog

Jeg beklager siden har været nede i over et døgn, og de tre indlæg jeg fik lavet i går er væk, men rammen i...

Blog

Hjemmesiden indlæg burde se bedre ud på mobile enheder nu.

Blog

Jeg har været syg den seneste tid med fire dage med over 38 i temperatur, så jeg har ikke haft energi til siden her...