Den officielle hjemmeside for anime serien baseret på Yugo Aosakis Undead Girl Murder Farce romaner afslørede forrige onsdag animeens vigtigste reklamevideo, primære illustration, ekstra personale og premiere den 5. juli.

Den primære reklamevideo viser også åbningstemasangen “Crack-Crack-Crackle” af CLASS:y og den afsluttende temasang “reversal” af Anna.

Animeserien vil få premiere på Fuji TV’s +Ultra-blok den 5. juli kl. 24.55 JST (effektivt den 6. juli kl. 12:55). Crunchyroll vil streame serien over hele verden eksklusiv Asien, da den sendes på TV og andetsteds i Japan, under titlen Undead Murder Farce.

Animeen vil også have et særligt fælles program med den nye Rurouni Kenshin anime, som sendes på Fuji TV den 1. juli.

Beskrivelse

Slutningen af det 19. århundrede – en vampyrs kone bliver myrdet, og detektiven kendt som “bur brugeren” bliver tilkaldt for at opklare forbrydelsen. Men der er mere ved detektiven og det forhængende fuglebur, han bærer… når alt kommer til alt, når man løser en sag, der involverer et monster, kan det bare tage én at kende et!

Illustration

Undead Girl Murder Farce anime trailer
© 青崎有吾・講談社/鳥籠使い一行

Kilde

Kategoriseret i: