Den officielle Twitter-konto for Dr. Stone: New World, den tredje Dr. Stone animesæson, annoncerede forrige torsdag, at sæsonens andet cours (kvarte år) får premiere til oktober.

Det første cours sluttede med sæsonens 11. afsnit forrige torsdag. TOHO animation begyndte at streame en musikvideo til det første cours med sæsonens åbningstemasang “Wasure Gataki” af Huwie Ishizaki.

Beskrivelse

Med stenkrigene overstået går de tidligere medlemmer af Tsukasas Empire of Might sammen med Videnskabsriget for at bygge et skib, der er i stand til at sejle over åbent hav for at søge svar på mysteriet om den globale forstening. Men før de kan begynde deres rejse, skal Senku og hans venner finde nogle nøgleressourcer og skubbe nogle nye videnskabelige fremskridt for at bygge den type fartøj, de har brug for.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,