Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Dr. Stone: New World anime del 2 kommer til oktober
Dr. Stone: New World anime del 2 kommer til oktober

Anime

Dr. Stone: New World anime del 2 kommer til oktober

Anden del af tredje sæson af Dr. Stone begynder til oktober.

Den officielle Twitter-konto for Dr. Stone: New World, den tredje Dr. Stone animesæson, annoncerede forrige torsdag, at sæsonens andet cours (kvarte år) får premiere til oktober.

Det første cours sluttede med sæsonens 11. afsnit forrige torsdag. TOHO animation begyndte at streame en musikvideo til det første cours med sæsonens åbningstemasang “Wasure Gataki” af Huwie Ishizaki.

Beskrivelse

Med stenkrigene overstået går de tidligere medlemmer af Tsukasas Empire of Might sammen med Videnskabsriget for at bygge et skib, der er i stand til at sejle over åbent hav for at søge svar på mysteriet om den globale forstening. Men før de kan begynde deres rejse, skal Senku og hans venner finde nogle nøgleressourcer og skubbe nogle nye videnskabelige fremskridt for at bygge den type fartøj, de har brug for.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...