Den officielle hjemmeside for tv-anime-franchisen baseret på Yuki Midorikawas Natsume’s Book of Friends (Natsume Yūjin-Chō) manga afslørede lørdag, at animeen får en syvende sæson. Franchisens YouTube-kanal streamer også en 15-års jubilæumsvideo.

Videoen bekræfter, at Takahiro Ōmori vender tilbage som chefinstruktør hos Shuka, og Hideki Ito vender tilbage fra de to seneste film for at instruere den nye sæson. Sadayuki Murai vender tilbage for at overvåge seriens manuskripter. Akira Takata vender tilbage som karakterdesigner, og Makoto Yoshimori vender tilbage for at komponere musikken.

Personalet afslørede også et 15-års jubilæumsbillede og et logo for den syvende sæson.

Seriens sjette sæson kom i april 2017, så vi har ventet med længsel nogen tid. Vi har dog ikke fået konkrete datoer, så vi skal nok vente nogen tid endnu.

Kilder

Kategoriseret i: