Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Hatsune Miku og Kyary Pamyu Pamyu optræder til Coachella
Hatsune Miku og Kyary Pamyu Pamyu optræder til Coachella

Blog

Webserverens ram døde, den kører igen nu

Jeg beklager siden har været nede i over et døgn, og de tre indlæg jeg fik lavet i går er væk, men rammen i den server, som AnimeGuidens webserver ligger på, valgte at få alvorlige fejl. Billedet af Memtest herunder viser det ret tydeligt for dem der kan læse den slags.

Webserverens ram døde, den kører igen nu

Nu har den dog fået ny ram, og rigeligt af den, sammen med en ny SSD så den burde forhåbentlig holde længe hardware mæssigt.

For at opsummere det ene af de tre indlæg, der er gået tabt mellem backup og det at den døde: Indlæg på siden har længe ikke set helt godt ud på mobil, der var for megen luft til højre, det er løst nu og på smalle enheder som mobiler fylder indlæggene hele sidebredden.

1 kommentar

1 kommentar

  1. Erik Weber-Lauridsen

    19. juli 2023 at 6:29

    Jeg fik alligevel gendannet de “tabte” indlæg fra cache gennem en cache-viewer, så alt er med igen.

Skriv en kommentar

Lignende

Blog

Det er næsten et år siden jeg skrev om min samling af manga sidst, men den er ikke stået stille.

Blog

Hjemmesiden indlæg burde se bedre ud på mobile enheder nu.

Blog

Der har ikke været ret megen aktivitet her på siden fordi jeg har været i sommerhus med familien, men nu er vi tilbage hjemme...

Blog

Jeg har været syg den seneste tid med fire dage med over 38 i temperatur, så jeg har ikke haft energi til siden her...