Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Flyttet til ny webserver
Flyttet til ny webserver

Blog

Hjemmesiden kører lidt bedre på mobiler nu

Hjemmesiden indlæg burde se bedre ud på mobile enheder nu.

Der har i nogen tid været lidt dårligere visning af hjemmesidens indlæg på mobile enheder, hvor der kom en del luft i højre siden frem for at de fylder hele skærmbredden. Det er selvfølgelig ikke optimalt, da enhederne jo i forvejen er smalle, men det burde være forbedret nu.

Jeg overvejer stadig om jeg kan optimere hjemmesiden yderligere, især nu hvor den har fået ny server der står tættere på jer danske læsere, men lad os se om det gør lidt inden jeg gør noget drastisk og reviderer udseendet generelt som jeg også har overvejet. Dette vil også gøre dark mode understøttelsen bedre, hvor man nu skal vælge det manuel og siden bare ser bedst ud lys, men lad os nu se.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Blog

Det er næsten et år siden jeg skrev om min samling af manga sidst, men den er ikke stået stille.

Blog

Jeg beklager siden har været nede i over et døgn, og de tre indlæg jeg fik lavet i går er væk, men rammen i...

Blog

Der har ikke været ret megen aktivitet her på siden fordi jeg har været i sommerhus med familien, men nu er vi tilbage hjemme...

Blog

Jeg har været syg den seneste tid med fire dage med over 38 i temperatur, så jeg har ikke haft energi til siden her...