Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

NvM28WMdRLQ
NvM28WMdRLQ

Anime

maboroshi anime film trailer

Til september kommer en anime film om kærlighed i en by isoleret af en katastrofe.

Original anime-filmen maboroshi har afsløret den primære illustration og en trailer. MAPPA animerer filmen, som har premiere i Japan den 15. september.

Beskrivelse

Historien centrerer sig om tredjeårs mellemskoleelev Masamune, som bor i en by, hvor tiden er stoppet, fordi en pludselig eksplosion på en stålværksfabrik har lukket alle udgange til byen. For forhåbentlig en dag at vende tilbage til normalen, forbydes byens beboere at ændre sig, og de udlever deres dystre hverdag.
Masamunes gådefulde klassekammerat Mutsumi fører ham en dag til stålværkets femte højovn, og der møder de en pige, der er vild som en ulv, og som ikke kan tale.
Mødet mellem Masamune og disse to piger forstyrrer balancen i verden. Den ustoppelige “kærlighedsimpuls” fra de drenge og piger, der er trætte af deres hverdag, begynder at ødelægge verden.

Illustration

maboroshi anime film trailer

Kilde

LiveChart.me

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...