Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Shūmatsu Train Doko e Iku? trailer, illustration og info
Shūmatsu Train Doko e Iku? trailer, illustration og info

Anime

Shūmatsu Train Doko e Iku? trailer, illustration og info

Til næste år kommer Shumatsu Train Doko he Iku? (Where Does the Doomsday Train Go?) TV anime serien om piger fra en landsby der tager et forladt tog væk derfra.

Den tidligere annoncerede Shumatsu Train Doko he Iku? (Where Does the Doomsday Train Go?) TV anime får premiere næste år, som annonceret med den første trailer og et ny illustration. Studio EMT Squared animerer det under ledelse af Tsutomu Mizushima.

Roller

Følgende nye medvirkende er nu blevet annonceret:

Azumi Waki. Shūmatsu Train Doko e Iku?

Azumi Waki ​​som Nadeshiko Hoshi, med tilnavnet Nadeko. Hun er følsom og rolig og kan ikke lide konflikter. Hun er ofte gruppens mægler. Hun kan bueskydning og er generelt god til at bruge projektilvåben.

Hina Kino. Shūmatsu Train Doko e Iku?

Hina Kino som Akira Shinonome, der kan lide komplekse bøger og derfor har en masse viden om trivielle ting. Hun kan godt lide at opføre sig som en voksen, men er faktisk mere barnlig og en bangebuks. Hun slås ofte med Reimi.

Erisa Kuon. Shūmatsu Train Doko e Iku?

Erisa Kuon som Reimi Kuga, en pige, der kan lide søde ting og længes efter byen. Hun er åbenhjertig, og hendes intuition og øgede sanser er et vildt barns.

Shizuru Chikura. Shūmatsu Train Doko e Iku?

Det var tidligere kendt, at Chika Anzai vil påtage sig rollen som Shizuru Chikura. Shizuru er en pige, der leder efter sin bedste ven, som pludselig forsvandt på en togtur sammen. Som en pålidelig leder har hun mestret den jiu-jitsu, hun har lært af sin bedstefar, og stoler på sin fysiske styrke.

Beskrivelse

Historien foregår i en landsby i en knap så normal del af landet, hvor der sker en stor og mærkelig begivenhed for dens indbyggere. Men en ung pige ved navn Shizuru Chikura har et stærkt ønske om at se sin mistede ven igen. Shizuru og tre andre piger stiger derefter ombord på et forladt tog og tager til omverdenen, hvor overlevelse ikke er garanteret. Men hvad venter dig ved endestationen af ​​”End of the World Train”?

Illustration

Shūmatsu Train Doko e Iku? trailer, illustration og info
© apogeego/「終末トレインどこへいく?」製作委員会

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...