Den tidligere annoncerede Shumatsu Train Doko he Iku? (Where Does the Doomsday Train Go?) TV anime får premiere næste år, som annonceret med den første trailer og et ny illustration. Studio EMT Squared animerer det under ledelse af Tsutomu Mizushima.

Roller

Følgende nye medvirkende er nu blevet annonceret:

Azumi Waki. Shūmatsu Train Doko e Iku?

Azumi Waki ​​som Nadeshiko Hoshi, med tilnavnet Nadeko. Hun er følsom og rolig og kan ikke lide konflikter. Hun er ofte gruppens mægler. Hun kan bueskydning og er generelt god til at bruge projektilvåben.

Hina Kino. Shūmatsu Train Doko e Iku?

Hina Kino som Akira Shinonome, der kan lide komplekse bøger og derfor har en masse viden om trivielle ting. Hun kan godt lide at opføre sig som en voksen, men er faktisk mere barnlig og en bangebuks. Hun slås ofte med Reimi.

Erisa Kuon. Shūmatsu Train Doko e Iku?

Erisa Kuon som Reimi Kuga, en pige, der kan lide søde ting og længes efter byen. Hun er åbenhjertig, og hendes intuition og øgede sanser er et vildt barns.

Shizuru Chikura. Shūmatsu Train Doko e Iku?

Det var tidligere kendt, at Chika Anzai vil påtage sig rollen som Shizuru Chikura. Shizuru er en pige, der leder efter sin bedste ven, som pludselig forsvandt på en togtur sammen. Som en pålidelig leder har hun mestret den jiu-jitsu, hun har lært af sin bedstefar, og stoler på sin fysiske styrke.

Beskrivelse

Historien foregår i en landsby i en knap så normal del af landet, hvor der sker en stor og mærkelig begivenhed for dens indbyggere. Men en ung pige ved navn Shizuru Chikura har et stærkt ønske om at se sin mistede ven igen. Shizuru og tre andre piger stiger derefter ombord på et forladt tog og tager til omverdenen, hvor overlevelse ikke er garanteret. Men hvad venter dig ved endestationen af ​​”End of the World Train”?

Illustration

Shūmatsu Train Doko e Iku? trailer, illustration og info
© apogeego/「終末トレインどこへいく?」製作委員会

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,