Jeg har jo længe talt om at gøre siden her mere mobil venlig, herunder især hurtigere men også gøre layoutet mere optimalt på andet end PC skærme.

Dette passer godt ind i den “moderne” mobile first tilgang som jeg må indrømme at jeg ikke helt har fulgt i praksis, selvom jeg har talt om den og undervist deri i årevis.

Derudover savnede jeg noget lidt mere frit og farverigt end det tidligere tema, kunsten er så at tage basis i det men ikke kun få ydelse men også mere liv i det fremtidige.

Det var lang tid siden jeg havde rodet med web sidst, så jeg tog et afbræk og fik tilpasset et udkast til et nyt tema til siden her. Jeg finjusterer det mere over de næste dage inden jeg beslutter noget endeligt, men jeg tænkte jeg ville dele vejen med jer og høre hvad I læsere synes og ønsker af siden.

Kategoriseret i:

Tagged i:

,