Manga serien Watari-kun’s ****** Is about to Collapse (Watari-kun no xx ga Hōkaisunzen) af Naru Narumi (Ramen Daisuki Koizumi-san (Ms. Koizumi loves ramen noodles)) er netop afsluttet i oktoberudgaven af Monthly Young magazine. Det betyder dog ikke seriens skal være kede af det, for det samme magasin-nummer afslørede at mangaen laves til en anime.

Magasinet slører målrettet information om rollebesætningen, personalet og animationsstudiet med bogstaverne “xx” som i mangaens originale japanske titel.
Vi har heller ikke nogen konkrete datoer for anime udgaven endnu endsige trailer eller yderligere materiale.

Mangaen udgives på engelsk af Kodansha USA Publishing, som tilbyder den digitalt.

Beskrivelse

Naoto Watari har haft sin del af kampene: hans forældre døde for to år siden, og nu bor han og hans søster hjemme hos hans tante. Der gjorde hans ønske om at beskytte sin søster ham berømt som “fyren med søsterkomplekset” – hvilket aldrig betød noget for ham, da hans søster altid kom først. Men da Satsuki, en barndomsven, der er blevet fjende(?), bliver hans skolekammerat, bliver Naotos almindelige liv kastet ud i kaos… og Satsuki er måske kun begyndelsen.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

,