På “Fate/Grand Order Fes. 2023” har udgiveren Koei Tecmo og udvikleren Omega Force afsløret nye gameplay-optagelser til det kommende spil Fate/Samurai Remnant. Karaktererne Tamamo Aria og Cu Chulaain er også blevet bekræftet.

Action RPGet er planlagt til at blive frigivet over hele verden den 29. september 2023 til PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch og pc via Steam.

Videospillet tager os til det feudale Japan, hvor kampen om den hellige gral bryder ud. Kan den unge mester Miyamoto Iori og hans tjener Saber overleve farerne?

Karakterdesignerne i spillet blev skabt af Rei Wataru, som tidligere har arbejdet på Fate/Grand Order -Epic of Remnat- Pseudo-Singularity III. Hikaru Sakurai og Yuichiro Higashide (begge fra blandt andet Fate/Grand Order) supervisede historien, mens CloverWorks animerede introvideoen. Type-Moon administrerer projektet, mens Aniplex også yder support.

Tidligere trailer

Indlæg med mere info

Kilde

Kategoriseret i: