Lækre måltider, smuk natur og elskede venner – Her kommer Nadeshiko Kagamihara og Rin Shima fra tv-animeen Laid-back Camp△ (Yurucamp, Yurukyan△, Laid-Back Camp Δ), som viser os charmen ved en let tilgængelig flugt fra det almindelige.

Med den dygtige billedhugger Tomohide Enoki ombord har de fanget de fredfyldte øjeblikke, der strømmer gennem serien. Deres udtryk og positurer formidler en følelse af friskhed, og genskabelsen af deres påklædning sker med enkle linjer, der får dig til at føle, at du trækker vejret i den sprøde bjergluft. Et højdepunkt, der er værd at bemærke, er Rins scooter, som er trofast genskabt, præcis som den ser ud i serien. Det cyan og hvide farveskema med det unge blademblem samt de runde forlygter og Lake Motosu nummerpladen er alle blevet omhyggeligt udformet.

Nadeshiko vinker med et strålende smil, og Rin smiler, mens han holder en varm dåse suppe. Kan du høre vinden ved søbredden og knitren fra lejrbålet?

Nyd et øjeblik ud over det sædvanlige med dem til fulde!

Udkommer august 2024.

1/7 skala figur, 24 høj, 26cm bred og 24cm dyb.

Lavet af Prime 1 Studio.

Koster 2516kr. (uden eventuel forsendelse og told som butikker her i Vesten kan medregne i angivet pris).

Kan bl.a. købes hos

Prisma Wing Laid-back Camp/Yuru Camp Nadeshiko Kagamihara & Rin Shima
©あfろ・芳文社/野外活動委員会