Toei Animation annoncerede under sit Dragon Ball-panel på New York Comic Con at der vil komme en ny anime i franchisen med titlen til efteråret 2024. Serieskaber Akira Toriyama er “dybt involveret ud over sin sædvanlige kapacitet” i denne anime (se citat fra ham senere). Han har skrevet helt nye episoder til historien.

I serien bliver Goku, Vegeta, Bulma og andre karakterer gennem serien yngre end normalt. Dette er dog forskelligt fra en lignende plotline i Dragon Ball GT animeen, hvor Goku vender tilbage som et barn efter slutningen af den originale serie. Selvom titlen “Daima” ikke betyder noget, kan kanji fortolkes som “Ondskab” på engelsk.

Mere information vil blive annonceret i løbet af den næste Dragon Ball-kamp-time den 27.-28. januar.

Udtalelse fra Akira Toriyama

(oversat til engelsk)

Dragon Ball Daima er en kommende ny anime med Goku som barn

Kilder

Kategoriseret i: