Den officielle hjemmeside for tv-anime-serien baseret på Fuminori Teshimas “An Archdemon’s Dilemma – How to Love Your Elf Bride” light novel serie begyndte at streame animeens vigtigste trailer.

Traileren afslører flere medvirkende og ansatte samt animeens premiere til april. Traileren viser åbningstemasangen “Wakaranai Ai” (A Love I Can’t Understand) af The Brow Beat og animeens fortælling af Toshiyuki Morikawa.

Beskrivelse

Zagan er en super mægtig troldmand, men lever som en eneboer. Og nu står han over for sin største prøve… at blive forelsket!

Zagan er frygtet af masserne som en ond troldmand. Både socialt akavet og mundlam bruger han sine dage på at studere trolddom, mens han slår enhver indtrængende ned inden for sit domæne. En dag er han inviteret til en mørk auktion, og hvad han finder der, er en elver slavepige af uforlignelig skønhed, Nephy. Da Zagan er blevet forelsket ved første blik, bruger han hele sin formue på at købe hende, men da han er en dårlig samtalepartner, aner han ikke, hvordan han skal interagere med hende ordentligt. Således begynder det akavede samliv mellem en troldmand, der ikke aner, hvordan han skal formidle sin kærlighed, og hans slave, der længes efter sin herre, men ikke aner, hvordan man appellerer til ham.

Roller

Yūsuke Kobayashi vil spille rollen som Zagan, en tilbagetrukken magtfuld troldmand, og Kana Ichinose spiller Nephy, en smuk elverpige.

Folkene bag

Hiroshi Ishiodori (RIN-NE 3, Kiss Him, Not Me, Shijō Saikyō no Deshi Kenichi) instruerer animeen hos Brains Base, og Keiji Gotoh (In/Spectre, Kiddy Grade) overvåger animationen. Aya Yoshinaga (Crest of the Stars, Project ARMS, Kurau: Phantom Memory) overvåger manuskripterne, og Mina Ōsawa (Given, The Strongest Sage With the Weakest Crest, School Babysitters) designer karaktererne. Musikeren Yuma Yamaguchi (Metallic Rouge, Undead Murder Farce) komponerer soundtracket.

Om light novel og manga

Hobby Japan udgav light novel seriens første bind i Japan februar 2017, og det 17. bind 1. august i år. Light novelens anime-adaption blev først annonceret i oktober 2022.
J-Novel Club udgiver light novel serien på engelsk. Selskabet udgav light novelens første bind i november 2019, og udgav 15. bind den 14. november i år.

Hako Itagaki lancerede den light novelens manga adaption i Comic Fire i februar 2018. Hobby Japan udgav mangaens første samlede bog august 2018 og udgav det 11. bind den 1. december.
J-Novel Club udgav mangaens første samlede bog på engelsk digitalt juli 2021 og udgav det niende bind den 24. maj.

Kilde

Kategoriseret i: