En særlig begivenhed for “Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation” animeen udgav en ny teaser-reklame video og nøgle illustration til “Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation II sæsonen”.

Teaseren og illustrationen bekræfter, at sæsonen vender tilbage med sin anden halvdel den 7. april. Ryōsuke Shibuya (storyboard og episodeinstruktør for anden sæsons første halvdel) fortæller, at han er den nye instruktør for anden halvdel af anden sæson.

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation II sæson teaser
© 理不尽な孫の手/MFブックス/「無職転生Ⅱ」製作委員会
Billede via seriens officielle anime website

Anden sæson af den populære serie blev sendt i to cours (to kvartaler af året). Første halvdel havde premiere den 2. juli, og anden halvdel vil blive sendt fra april til juni 2024. Crunchyroll streamer sæsonen, mens den sendes. Sæsonen vil have i alt 25 afsnit.

Kilde

Kategoriseret i: